peresada Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 witam!czy ktoś z Was zbroił spinning na tych przelotach? jakie wrażenia? z chęcią zobaczył bym fotki wędki na tych przelotkach. nigdy takich w ręku nie miałem, a zdjęcie katalogowe jakoś do mnie nie przemawiają. z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Spinningu to nie pamiętam, ale w FC widziałem ostatnio casting na tych przelotkach - szóstki w tym wydaniu są sporo wyższe od tradycyjnych L-ek, ładniej odstawiają linkę od blanku jak ktoś zbroi klasycznie. Nieźle to wyglądalo muszę powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 witam!czy ktoś z Was zbroił spinning na tych przelotach? jakie wrażenia? z chęcią zobaczył bym fotki wędki na tych przelotkach. nigdy takich w ręku nie miałem, a zdjęcie katalogowe jakoś do mnie nie przemawiają. z góry dziękuję i pozdrawiam http://www.tackletour.com/previewfujikseriesguide.htmlNieco podobną mam startową w Avidku Inshore i równie trudno coś na niej zamotać choć, to inna klasa raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 dzięki Waldek!oglądałem już ten filmik. w sumie to niewiele widać. szczególnie jeżeli chodzi o mniejszą numerację.@Friko, rzeczyście wyglądają na dużo wyższe.poczekam może ktoś jednak uzbroił taki spinning i się pochwali pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 @Friko widział mojego casta . Wieczorem zrobię fotki i wstawię. Też mi się podobało jak wyszło na tych przelotkach. Od soboty testy na szkierach Arkosund. Po wyprawie dam znać jak pracuje pod szczupaczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 CD zbroi fabrycznie blanki Taiha w te przelotki. Efekt wizualny - mi bardziej podobają się V-ki. Wg. użytkowników - podobno rzeczywisćie dużo rzadziej zdarzają się oplątania o ramkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endryou Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Trochę, może musztarda po obiedzie, ale napiszę <_< . Za radą kolegi psułek będąc dzisiaj w sklepie wędkarskim celowo zwróciłem uwagę na uzbrojenie wędek na blankach CD Taiha. Oczywiście są to uwagi jak najbardziej subiektywne . O ile przelotki dwustopkowe wywarły na Mnie jak najbardziej pozytywne wrażenie ( następny blank jaki będzie zbroił mi Rod builder, taki raczej w granicach 25 Lb - poproszę właśnie o uzbrojenie w Te przelotki ). To przelotki jednostopkowe, szczególnie te większe ( L 25mm, L 30mm ), moim skromnym zdaniem - trochę przerost formy nad treścią . Może faktycznie ich wartości użytkowe rekompensują aspekt wizualny, aczkolwiek Mnie jakoś nie przekonały. Szukając alternatywy, zdecydował bym się raczej na przelotki typu MN, lub typu LN ( zaznaczam obie wersje są przelotkami dwustopkowymi ). Ogólnie Moim skromnym zdaniem przelotki, przeznaczone do zestawów 30+ Lb . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek.mirecki Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Gdzie w Wawie można spojrzeć na te CD?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 wielki dzięki!tak myślałem że w spinie te duże mogą wyglądać dziwacznie.może zimą uzbroję jakiś casting klasycznie i wtedy zastosuje to nowe przelotki. pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ten największe rozmiary to jakaś makabra, fakt. Najgorsze jest to, że podobno Fuji zamierza się wycofać z LV-ek na rzecz K Liczę po cichu ze na rynek amerykański chociaż moze LV będa robic dalej. Postaram się wybadać sprawę w wolnej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endryou Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Kolego Wojtek.mirecki, W Wa-wie dane przelotki można obejrzeć w WMH na spójni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi