Skocz do zawartości

przelotki fuji K-series

peresada

Rekomendowane odpowiedzi

witam!

czy ktoś z Was zbroił spinning na tych przelotach?

jakie wrażenia? z chęcią zobaczył bym fotki wędki na tych przelotkach. nigdy takich w ręku nie miałem, a zdjęcie katalogowe jakoś do mnie nie przemawiają.

z góry dziękuję i pozdrawiam

http://www.tackletour.com/previewfujikseriesguide.html

Nieco podobną mam startową w Avidku Inshore i równie trudno coś na niej zamotać choć, to inna klasa raczej ;)

post-160-1348915744,7026_thumb.jpg

• 2 tygodnie później...

Trochę, może musztarda po obiedzie, ale napiszę <_< . Za radą kolegi psułek będąc dzisiaj w sklepie wędkarskim celowo zwróciłem uwagę na uzbrojenie wędek na blankach CD Taiha. Oczywiście są to uwagi jak najbardziej subiektywne B) . O ile przelotki dwustopkowe wywarły na Mnie jak najbardziej pozytywne wrażenie ( następny blank jaki będzie zbroił mi Rod builder, taki raczej w granicach 25 Lb - poproszę właśnie o uzbrojenie w Te przelotki B) ). To przelotki jednostopkowe, szczególnie te większe ( L 25mm, L 30mm ), moim skromnym zdaniem - trochę przerost formy nad treścią :unsure: . Może faktycznie ich wartości użytkowe rekompensują aspekt wizualny, aczkolwiek Mnie jakoś nie przekonały. Szukając alternatywy, zdecydował bym się raczej na przelotki typu MN, lub typu LN ( zaznaczam obie wersje są przelotkami dwustopkowymi ). Ogólnie Moim skromnym zdaniem przelotki, przeznaczone do zestawów 30+ Lb ;) .