Friko Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Coś mnie podkusiło żeby sobie samemu serwisowac kołowrotek <_< i niestety przy tej okazji posiałem wydawałoby się mało istotną część - nr 8 na schemacie czyli 'spool retainer' ew. 'collar retainer' bo różnie to sie na róznych schematach nazywa ale zawsze jest to częśc w przypisana na liczby porządkowej nr 8 na schemacie - taki mały drucik sześciokątny który wchodzi w rowek na cokoliku na którym spoczywa plastikowa imitacja łożyska czyli ów 'collar'. niestety jak się okazało bez tej dupereli kołowrotek chodzi w sposób nie do przyjęcie szukałem na e-bayu i klops :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Mefistofishing napewno da radę. Popros myślę że nie będzie problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Powinno pasować od ceratki i tym podobnych realfourów... Produkt zastępczy (w niczym nie ustępujący sześciokącikowi) - 3/4 kółka z jakiegoś sprężystego druta, byle trochę wystawało ponad rowek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 jednym słowem Miećka druta mnie kup, sam se wygne - niegłupio popróbuję czy jakieś kółeczko łącznikowe nie będzie pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Z tym kółkiem, toś mi Pan z ust wyjął... Duże, z druta 0,7-0,8 i powinno być lux... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 @pawelto to jednak wygodny jestes ... se wygnij z kawalka dobrej stali sprezynowej i bedzie hulac i buczec a pewnikiem z innej daiwy tez bedzie pasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ze starej certatki 2500 będzie idealnie pasować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 No jacha że sobie wygnij,ja tak zrobiłem w Tournamencie i działa,łatwa sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Frycuś, 10 zł i ściągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 a na znaczek Ci wystarczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 nie bardzo jeszcze 6 złociszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Mefi za 16zeta będzie Pan Redaktor giął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Oj się tam pitolić... Frikowski, napisz Pan adresik na privek, a ja zrobię Panu ze 3-4 takie kółka z dentalu i po ptokach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 jeszcze jak priwem przetransmitujesz to bedzie pelnia szczescia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Przepatrzyłem szpargały, takiego cienkiego drutu spręzynowego nie mam a ze spinacza giął nie będę bo zbyt obrazoburcze by było Dzięki Koledzy za chęć pomocy zorro, piszę na priv. Kilka takich sprężynek przyda mi się na przyszłość przy moich zdolnościach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Już masz Pan zrobione... 10 minut roboty + 15-20 na szukanie druta po pudełkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi