Gofer2005 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Witam Na dniach stanę się właścicielem dwóch silników spalinowych o których nic nie wiem oprócz mocy, zatem szukam osoby co by mi je sprawdziła, wymieniła płyny itp.Najlepiej Poznań i okolice. Znacie kogoś może ? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pmiszk1 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Jak marka tych silnikow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 filip Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Swego czasu tam serwisowałem tohatsu, i było ok i w miare tanio VOL-PENT SERWIS AUTORYZOWANY TOHATSU-SUZUKI Lechosław Rybarczyk Dane adresoweul. Tulipanowa 360-175 PoznańTEL +48 61 8677 713GSM +48 607 661 154 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gofer2005 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Jak marka tych silnikow?No i tu cię zaskocze ale sam nie wiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pmiszk1 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Swego czasu tam serwisowałem tohatsu, i było ok i w miare tanioVOL-PENT SERWIS AUTORYZOWANY TOHATSU-SUZUKI Lechosław Rybarczyk Dane adresoweul. Tulipanowa 360-175 PoznańTEL +48 61 8677 713GSM +48 607 661 154 Serwisowalem u nich 3 lata Dosc specyficzny wlasciciel, obsada tez zmienia sie co chwila. Ogolnie nie ma sie czego czepiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 filip Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Właściel faktycznie nietuzinkowy koleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pmiszk1 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) Właściel faktycznie nietuzinkowy koleś No ale ma sie czym pochwalić. Były motorowodny champion ME i MŚ Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez pmiszk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gofer2005 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Dzięki chłopaki obadam temat jak silniki zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pmiszk1 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 jak Yamaha albo Mercury to tu: http://www.gapskiisyn.pl/wygladaja "profesjonalnie", ale czas dopiero pokaże 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bober18 Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Potwierdzam gabski i syn serwisuje tam silniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Dorado Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Jest jeszcze serwis w Chodzieży, korzystałem polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 invictus Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Cześć forumowicze. Mam pytanko czy może ktoś polecić serwis silników zaburtowych w Wielkopolsce, który wykona usługi serwisowe chińczyka, a mianowicie Storm 8km 4t. Będę wdzięczny za informację. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gofer2005
Witam
Na dniach stanę się właścicielem dwóch silników spalinowych o których nic nie wiem oprócz mocy, zatem szukam osoby co by mi je sprawdziła, wymieniła płyny itp.
Najlepiej Poznań i okolice. Znacie kogoś może ? Z góry dzięki
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi