szpiegu Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Jak w temacie panowie 5 godzin w trolu i lakier kalka z farbą oraz podkład zjechany do piany te?ź macie takie akcje czy trafiłem na jakiś pechowy egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Nie zaobserwowałem, ale ja zdejmuję przednią kotwicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 narmalka.mo?źe nie po tak kr?łtkim łowieniu ale nawet rapale się przecierają.nowego woba trzeba kilkakrotnie dodatkowo przelakierować bo warstwa lakieru fabryczna jest bardzo cienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Mam podobny problem ze sliderem, tyle ?źe ja na swojego miałem około 10 szczupak?łw. Mimo to łowię na niego dalej bo lubię łowić weteranami. Natomiast ze skinnerem 10 nie mam tego problemu, mimo ?źe złowiłem na niego podobną ilość szczupak?łw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endryou Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ja podobnie jak kolega krzysiek zdejmuję przednią kotwicę, i po kłopocie . Przy tej wielkości woblera ( Hornet 6 ), je?źeli ryba jest właściwych rozmiar?łw - myślę, ?źe nie ma to zbyt wielkiego znaczenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Przy łowieniu ryb typu szczupak/sandacz/sum crankbaity do 6-7cm uzbrajam pojedynczo, 8cm - zale?źy od woblera, najczęściej te?ź. Przy smukłych wobkach o delikatnej pracy sprawa nie jest ju?ź taka oczywista... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 trzeba będzie zrobić test z jedną kotwiczką mo?źe nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ten wobler bardzo mocno pracuje, jedna kotwica, nawet większa i z grubszego drutu, go nie zgasi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endryou Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Dokładnie, zamieniam oryginalną kotwicę na S-Owner Treble ST-41BC 2X, no i oczywiście, cały zestaw minimum musi wytrzymać 40 lb . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 puki co kręce sie w przedziale 30 lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 puki co kręce sie w przedziale 30 lb spoko Grześ - przyjdą czasy ze i do 40lb dorośniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 mifas w takie ryby chcem utrafic linka niby 21 kilo ma wytrzymać ale ile w tym prawdy to sam wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi