PETEREK Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Witam wszystkich i mam pytanie - szukam kijka na rzekę typu Narew, Bug ale takiego trochę dłuższego - czy ktoś z Was miał w ręku kijek castngowy - Team Dragon dwuskład numer katalogowy 28-32-246 długość 2.45 cw 7–21 gram act: Fast - czy ktoś miał to w ręku ? może jakaś wstępna opinia ? - byłbym wdzięczny bo pyta trochę początkujący - dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms72 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Sam mam TD ale guide select i osobiście mogę stwierdzić że jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia. Drugi raz kupił bym kija składanego przez jakiegoś forumowicza. Prawdę mówiąc sam używam multika od ok 10m-cy (więc też jestem początkujący) ale osobiście mogę stwierdzić że ten kij to najsłabsze ogniwo w moim zestawie. Popatrz na kijek wystawiany przez Mekamila cena podobna do TD a napewno bedzie dużo ciekawszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PETEREK Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Wielkie dzięki za info !!!tyle tylko że z moich wiadomości wynika że ta seria jest dokładnie opisana i pokrywa się to z realnym cw a ja raczej zatrzymuję się na tych 20 gramach - wolę takie sobie delikatniejsze łowienie, a i cena u mnie w sklepie trochę niższa niż u @ Mekamila bo 380. jeszcze raz dzięki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi