YO-Master Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Witam koledze!Prosze poradzic miesce nad jeziorzem w domkach czy w namiocie na pole biwakowem! Moze byc te polnoc czy polnocny wschod kraju.Z gory dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayrt Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Spławik Gleznowo woj zachodniopomorskie kolo Dąbek Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayrt Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Mam tam łódkę. Jezioro bukowo 17 co do wielkości w Polsce. Rybne. Blisko morze plaża i te rzeczy. Polecam. Jak coś to priv podam nr tel. To sobie pogadamy Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YO-Master Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Dzieki! Na razie napisal do nich, zeby sprawdzic, czy jest wolny domki w wygodniem dla mnie terminie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi