Skocz do zawartości

Wpływ jerkbait na zakup/wymianę sprzętu...

chlodnica

Rekomendowane odpowiedzi

Helo,podzielcie się swoimi uwagami,spostrzeżeniami,czy to forum nie ma wpływu na to,że mój/Twój sprzęt jest do bani?Tani?Chcę dorównać innym ? Im dłużej czytasz i...Wymieniasz?Lepszy=droższy?...Na mnie to podziałało... ;)

Ale nie dam się zwariować...

W skrócie..Wpływ forum na zasobność portfela... ;)

Edytowane przez chlodnica
  • Like 4

• 2 tygodnie później...

no :blink:  wchodzisz na giełde  a tu biomaster w korzystnej cenie i już pizta......trza kupić :D  :D :D  

tak to jest z tą giełdą. miałem fajny kręcioł pod pstrągi, ale ostatnio zaglądam na giełdę,patrzę a tu jeszcze lepszy kręcioł i to z nową linką na szpuli :D no i suma sumarum po sprzedaży starego 5 stówek w kieszeni mniej :P taka wymiana :D

Edytowane przez karpiu08
  • Like 1

Kobiety tak łatwo nie wymienisz :)

A każdy chciałby być dumny ze zmiany na .... nowsze, młodsze, lepsze ;)

Giełda wciąga i ..... trzyma w szponach.

A po co wymieniać,zawsze można mieć kochankę :D ,,taką stellę do zabaw fotelowych,,  i wtedy dopiero wydatki wzrosną

Edytowane przez Raffaello

A ja sobie powtarzam. Zapie....m po 12h i coś mi się też od życia należy, a nie tylko obowiązki i zobowiązania. 

Jak będę zdychał to do ręki zażyczę sobie np. taką Stellę świecącą w UV, albo inny St.Croix nasączony krewetkami.  :D 

Żyje się raz, lepiej żałować że się coś zrobiło, niż żałować że nie zrobiło :P 

A ja dziś turniej tańca z synem zamiast na rybach  :( , ale jutro sobie odbiję  :lol:

• Like 5

Moja żona jak widzi kuriera pod drzwiami to dostaje drgawek i nie ważne czy to jest pierdulka za kilkadziesiąt zł czy nowy multik???? od kąd stałem się forumowiczem zacząłem często, na nawet bczesto wymieniać,zamieniać,dokupować i zbierać więc w moim przypadku nasz Jerkbait.pl zadziałał. Sam sobie tak myślę.......Kiedy to się skończy ????

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

• Like 4

U mnie było tego tyle że listonosz zaczął przynosić mi do pracy i tak już zostało. Jak mnie nie ma to zostawia komuś kogo dopadnie z współpracowników, oni też są wtajemniczeni. ;)

Kurierzy też już się nauczyli i mnie znają, zawsze dzwonią, a najczęściej do pracy dostarczają. A nowi po kilku razach nieodebranych przesyłkach się szybką uczą  :D .

Także do domu dociera z przypadku 10% zakupów :lol: .

• Like 1

Przeglądam różne strony z ogłoszeniami znajduję coś ciekawego często nierozsądnego no bo po co  nowy kij. Pierwsza działanie ile to u nas kosztuje jeśli cena dobra :D drugi krok poszukiwane na  forum opinij (wyszukiwarka) lub zapytanie gdy okaże się że to zajefajne staję się posiadaczem nowej zabawki  :D  :D

• Like 1