chlodnica Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) Helo,podzielcie się swoimi uwagami,spostrzeżeniami,czy to forum nie ma wpływu na to,że mój/Twój sprzęt jest do bani?Tani?Chcę dorównać innym ? Im dłużej czytasz i...Wymieniasz?Lepszy=droższy?...Na mnie to podziałało... Ale nie dam się zwariować...W skrócie..Wpływ forum na zasobność portfela... Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez chlodnica 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Człowiek chyba goni "Króliczka" całe życie ... I nie może dogonić Chyba niezależnie od tego ile się ma kasiory zawsze będzie mało - człowiek to taka "zaraza" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Cześć, no cóż chyba działa na każdego. Do tego dochodzą samcze geny rywalizacji i chęci nowego ... no i się kupujeTomek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) Ja osobiście,nie inwestując w łodzie,silniki ,echo,jak policzę to włos się jeży!!!A łysy jestem...Całe szczęście że podlegam pod ZUS... Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 no wchodzisz na giełde a tu biomaster w korzystnej cenie i już pizta......trza kupić :D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Tomek,mój ty dobry kliencie...I kumplu...Masz poniekąd rację...Ale zobacz...Np.dzisiaj kupiłem kurtałkę...I co?Szukam spodni...Dobrze że jutro w TOTO 12 baniek!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 (edytowane) no wchodzisz na giełde a tu biomaster w korzystnej cenie i już pizta......trza kupić :D tak to jest z tą giełdą. miałem fajny kręcioł pod pstrągi, ale ostatnio zaglądam na giełdę,patrzę a tu jeszcze lepszy kręcioł i to z nową linką na szpuli no i suma sumarum po sprzedaży starego 5 stówek w kieszeni mniej taka wymiana Edytowane 6 Maja 2017 przez karpiu08 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Kobiety tak łatwo nie wymienisz A każdy chciałby być dumny ze zmiany na .... nowsze, młodsze, lepsze Giełda wciąga i ..... trzyma w szponach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 (edytowane) Kobiety tak łatwo nie wymienisz A każdy chciałby być dumny ze zmiany na .... nowsze, młodsze, lepsze Giełda wciąga i ..... trzyma w szponach.A po co wymieniać,zawsze można mieć kochankę ,,taką stellę do zabaw fotelowych,, i wtedy dopiero wydatki wzrosną Edytowane 6 Maja 2017 przez Raffaello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Kobiety tak łatwo nie wymienisz Trudno też nie jest takiej wymiany dokonać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Qrwa na mnie dziala.Ja sie uzaleznilem,ciagle mysle ,ze mam nie to co potrzeba i inne bedzie lepsze,albo ze czegos mam za malo. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 A ja sobie powtarzam. Zapie....m po 12h i coś mi się też od życia należy, a nie tylko obowiązki i zobowiązania. Jak będę zdychał to do ręki zażyczę sobie np. taką Stellę świecącą w UV, albo inny St.Croix nasączony krewetkami. Żyje się raz, lepiej żałować że się coś zrobiło, niż żałować że nie zrobiło A ja dziś turniej tańca z synem zamiast na rybach , ale jutro sobie odbiję 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Moja żona jak widzi kuriera pod drzwiami to dostaje drgawek i nie ważne czy to jest pierdulka za kilkadziesiąt zł czy nowy multik???? od kąd stałem się forumowiczem zacząłem często, na nawet bczesto wymieniać,zamieniać,dokupować i zbierać więc w moim przypadku nasz Jerkbait.pl zadziałał. Sam sobie tak myślę.......Kiedy to się skończy ???? Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 U mnie było tego tyle że listonosz zaczął przynosić mi do pracy i tak już zostało. Jak mnie nie ma to zostawia komuś kogo dopadnie z współpracowników, oni też są wtajemniczeni. Kurierzy też już się nauczyli i mnie znają, zawsze dzwonią, a najczęściej do pracy dostarczają. A nowi po kilku razach nieodebranych przesyłkach się szybką uczą .Także do domu dociera z przypadku 10% zakupów . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 I dalej w las,tym wiecej drzew ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Przeglądam różne strony z ogłoszeniami znajduję coś ciekawego często nierozsądnego no bo po co nowy kij. Pierwsza działanie ile to u nas kosztuje jeśli cena dobra drugi krok poszukiwane na forum opinij (wyszukiwarka) lub zapytanie gdy okaże się że to zajefajne staję się posiadaczem nowej zabawki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deha Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) O kurde, a ja znowu dziś kupiłem kręcioł! To już chyba choroba? Dobrze że przesyłki docierają do firmy, a nie do domu!! Edytowane 9 Maja 2017 przez Deha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Spokojnie Panowie. Niektóre żony tutaj zaglądają i szybko się uczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deha Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Spokojnie Panowie. Niektóre żony tutaj zaglądają i szybko się uczą. Dla niepoznaki trzeba do domu zamawiać tanie przesyłki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi