chlodnica Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Ludzie...Czy my jesteśmy dla kołowrotków czy one dla nas?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Za dużo rudej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 (edytowane) Ale pojechałeś...Nie prawda... Zakładając ten wątek o Tobie nie myślałem... Edytowane 27 Kwietnia 2017 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Niestety tak jest, jak widzę u kumpla w sklepie goscia co kręci nowym stradickiem fb lub twinkiem około 10cm od ucha i twierdzi ze jest zrąbany bo szumi mu z takiej odległości aż śmiać mi się chce, albo kupują kręćka bo jest ok a po paru godzinach z nimi wracają bo szumi ( szumi mu jak się zamknie w łazience lub na kanapie ) i chce wymiany, zwrotu lub wysłania na serwis ;-) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Skoro szumi dopiero od 10 cm, musi byc zrabany, porzadne Shimano szumia z 3 metrow! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Niestety tak jest, jak widzę u kumpla w sklepie goscia co kręci nowym stradickiem fb lub twinkiem około 10cm od ucha i twierdzi ze jest zrąbany bo szumi mu z takiej odległości aż śmiać mi się chce, albo kupują kręćka bo jest ok a po paru godzinach z nimi wracają bo szumi ( szumi mu jak się zamknie w łazience lub na kanapie ) i chce wymiany, zwrotu lub wysłania na serwis ;-)Takich gości tu na forum też pewnie kilku jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Kilku? Skromnie powiedziane :-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Gdyby tak poważnie się zastanowić, to mogłoby się okazać, że jb.pl jest wylęgarnią takich perfekcjonistów.A. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Za dużo rudej Ruda tak nie działa, podejrzewam spożywanie ,,Czeczena'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Szumi, nie szumi ... ? Oto jest pytanie godne Szekspira z jb ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 (edytowane) Gdyby u mnie kołowrotek slużył tylko do kręcenia, a nie łowienia ryb to pewnie też by mnie wkur...ło że szumi. Więcej wyrozumiałości Panowie. Edytowane 28 Kwietnia 2017 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Ruda tak nie działa, podejrzewam spożywanie ,,Czeczena'' Nikt nie trafił... Po prostu siedziałem w fotelu i ....Pomyślałem,stwierdziłem,że "fotelowcem" nie jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi