godski Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zakupiłem i zważę, najwyżej odeślę.Ten W3 to 235 gramów waży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Andrzej, a jak wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Andrzej, a jak wrażenia?Na sucho ok ale na sucho to jak dziura w płocie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerek Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 O st.croix tournament musky 79hmf i 80mhf ktoś z użytkowników może coś napisac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 (edytowane) Witajcie, zaczynam z castem i mm pytano. Jaki multiplikato byście polecili do trolingowania przynętami od 50-120 gr ( z licznikiem coby było widać na jaką odległość wypuszczam przynętę )I jaki budzetowy kijek do 2-2,3 m będzie ogarniał taki przynęty w trolingu. Dziękuję Edytowane 28 Czerwca 2021 przez didiunik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Mój budżetowy zestaw trollingowy składa się z multiplikatora Okuma Magda Pro + Shakespeare Ugly Stik Tiger 2,40 10-30lb. Okumę można jeszcze kupić nową, ale taki Shakespeare to już tylko używka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Dzięki Bartek_C. A jakieś inne propozycje obecnie na rynku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Tatula 200 hd i plecionka multicolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Tatula 200 hd i plecionka multicolor.A kijek jakiś do tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Tatula 200 hd i plecionka multicolor.Jak dla mnie Tatula 200 HD nawet w wolniejszej wersji słabo nadaje się do trolla jeśli weźmiemy pod uwagę troll woblerami SDR typu Perch 14 i inne "łopaty" . Bebeszki nie za duże (takie jak w modelu 100 wbrew pozorom) i można ją zajechać a poza tym napocić się przy zwijaniu zestawu z 50-60 metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 @godski a co byś polecił ze swojego doświadczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Ja osobiście używam Lexy 300 z małym przełożeniem i licznikiem oraz dwóch czy trzech okraglaków OKUMA z jednolitą aluminiową ramą. Bebechy mocniejsze niż C3/C4 i płynniejsza praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Ja 14 sdr i jemu podobnych nie ściągam multikiem.Multikiem zwijam a wędką pompuje.Podejrzewam że 14 sdr to raczej kazdy multik się zajedzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 (edytowane) Ja 14 sdr i jemu podobnych nie ściągam multikiem.Multikiem zwijam a wędką pompuje.Podejrzewam że 14 sdr to raczej kazdy multik się zajedzie.Skoro tak to pierwszy lepszy wystarczy . A tak poważnie np. przy trollu na dwie i więcej wędek przy mniejszej rybie na kiju najlepiej jak płyniesz dalej i rybę holujesz w biegu aby niczego nie splątać i czasu nie tracić . Edytowane 29 Czerwca 2021 przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 90 % czasu plywam sam a troling na moich wodach dozwolony na jedną wędke a szkoda bo cena chora a pozwolenia wydają tylko na soboty i niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 (edytowane) A jaki polecicie seryjny w rozsądnych pieniądzach kijek do 2-2.2 m do 40-150 gr.Tylko nie pałę, ale jakiegoś parabolika ? Edytowane 2 Lipca 2021 przez didiunik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Fajny jest ten: Westin W4 Powershad-T 2,18m 50-150g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Fajny jest ten: Westin W4 Powershad-T 2,18m 50-150gKurde w tej cenie to planowałem zrobić komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Fajny jest ten: Westin W4 Powershad-T 2,18m 50-150gNie za krótki do takiej gramatury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Nie za krótki do takiej gramatury? Do gramatury 50-120 mam kij 225 cm i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 A jaki polecicie seryjny w rozsądnych pieniądzach kijek do 2-2.2 m do 40-150 gr.Tylko nie pałę, ale jakiegoś parabolika ?SAVAGE GEAR SKINNY WATER 231cm do 180grRealnie do 150. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilku82 Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Hej. Jaki kij polecicie dla początkującego co by ogarnął gumy tak do 90 gram oraz sporadycznie inne przynęty do łowienia z brzegu? Tak do 6 stów. Multik będzie tatula 200. Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 poszukaj abu garcia volatile pike do 90g.Bedziesz zadowolony.Ogarnie do 100g a przy tym cw bardzo fajnie pracuje pod ryba. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Hej. Jaki kij polecicie dla początkującego co by ogarnął gumy tak do 90 gram oraz sporadycznie inne przynęty do łowienia z brzegu? Tak do 6 stów. Multik będzie tatula 200. Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalkahttps://pleciona.pl/pl/p/Wedka-Abu-Garcia-Volatile-Pike-2%2C41m-H-50-90g/20266 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Różne pytania o kije, multiki, a ja się zapytam o linkę. Co sprawdzonego macie nawiniętę do przynęt 300g+ ? W zestawie do 200g mam sunline'a 5pe, a w tym przypadku jeszcze się zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi