Patron Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 jezeli chcesz sie szarpac na jakiegos beast-a to raczej nie zamkniesz sie z zestawem w 800zl.Co do kijka moge polecic abu garcia volatile pike 50-90g...strasznie duzo zostalo napisane na temat tego kijka nawet gdzies wklejalem ugiecie...pod twoje podane cw podejdzie bankowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Z zestawem nie ale moze warto pare groszy dolozyc i kupic cos fajnego .zwykle revo jakies wieksze wytrzyma takie przynety nie znam zupelnie multikow wiec nie wiem co wybrac .C4 fajne super oldschoolowy wyglad ale chcialbym cos lzejszego zgrabnie lezacego w lapce .i nie ogarnie chyba 25g wahadlowki czy 30g megabassa kanaty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 (edytowane) Ogarnie. https://www.youtube.com/watch?v=HkEs8OND_F8 C4 5601 285 g, mój C3 UC z plecionką 310Shimano Tranx 300 - 330 gDaiwa Lexa 300 - 295 g Wagowo wcale tak źle nie wygląda. Edytowane 12 Grudnia 2019 przez Koincydencja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Chyba c4 to najrozsadniejszy wybor ciekawy jestem jak w lapce bedzie lezal . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Mogę Ci C3 użyczyć na testy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 a moze tatula w rozmiarze 200 by Ci podeszla...napewno bedzie lepiej lezec w lapie tzn wygodniej...chyba ze chcesz cos z wyzszej polkinp. abu revo beast naprawde fajna mala poreczna wyciagarka tylko ze przelozenie dosc wysokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigbite Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 WitamPolecił by ktoś stcroix do 100g do gum i jerkow ?Głowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 WitamPolecił by ktoś stcroix do 100g do gum i jerkow ?Głowa boliPolecam ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 WitamPolecił by ktoś stcroix do 100g do gum i jerkow ?Głowa boliNie ma czegoś takiego jak kij który będzie bardzo dobry do gum i jerków jednocześnie. Można co prawda ciągać jerka kijem 2,40-2,60 czy tez miotać gumy króciakiem 1,80- 2 metry tylko po co ??? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigbite Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zastanawiałem się nad St. Croix legend tournament LBC 8’11 HMF 14-30line i to kij do 2 oz myślałem ze obsłużył by dwie metody. Szukam coś z dłuższym dolnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Prawdopodobnie obsłuży. w Twoim przypadku bardziej do gum, niż do jerków. Po prostu spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zastanawiałem się nad St. Croix legend tournament LBC 8’11 HMF 14-30line i to kij do 2 oz myślałem ze obsłużył by dwie metody. Szukam coś z dłuższym dolnikiemKażdy kij obsłuży. Jak się uprzesz to kijem trzymetrowym też pojerkujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 (edytowane) Oczywiście Andrzej ma rację. Chodzi o to, iż w tej sytuacji nie użyłbym stwierdzenia, iż nastąpi to w obu przypadkach z tzw. pełnym komfortem Edytowane 13 Grudnia 2019 przez Novis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigbite Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Dzięki za odpowiedz i cierpliwość Wezmę go pod gumy do 100gram a o krótsza wersje pod jerki będę was męczył wkrótce. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 (edytowane) a moze tatula w rozmiarze 200 by Ci podeszla...napewno bedzie lepiej lezec w lapie tzn wygodniej...chyba ze chcesz cos z wyzszej polkinp. abu revo beast naprawde fajna mala poreczna wyciagarka tylko ze przelozenie dosc wysokierevo beast jest z przełożeniem 5.8:1 wiec to nie jest duzo,i nie ma co porównywać do tatuli Edytowane 14 Grudnia 2019 przez didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 pisze o revo beast ze starszego wypustu a ten mial przelozenie 7.1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 przeciez ja beasta nie poruwnywalem do tatulikolega wyzej chcial zmontowac zestaw pod podane cw przez niego ja tylko podpowiedzialem mu opcje "tansza" i "drozsza" ktora poradzi sobie bez zadnego problemu z podanym cw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Miał ktoś może w ręku kij Westin W4 Powercast 40-130g? Jakie przynęty to obsłuży max. Parę razy coś obiło się na forum o kijach Westin ale ogólnie nic konkretnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Ja mam i jestem bardzo zadowolony 150g bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 wlasnie czekam na ten kijek,i tak sie sklada ze bedzie wspolpracowal z revo beast 41L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 (edytowane) Dzięki wielkie panowie. Akurat szukam kija do revo beast 41 który niedawno zakupiłem. Ok, trzeba zamówić W4, trochę przynęt i zakończyć kompletowanie sprzętu na przyszły sezon. Edytowane 16 Grudnia 2019 przez meps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 ...i zakończyć kompletowanie sprzętu na przyszły sezon.Ja od dwóch lat zakańczam, także powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian_Relax Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 (edytowane) <<...>>To nie jest giełda! Edytowane 17 Grudnia 2019 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Widocznie Panu Damianowi się pomyliły działy, pewnie przypadkowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Czy ktoś z Was testował Daiwa Saltiga x8? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi