vako Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Ci jeszcze zdążyli przed lodem. https://kurierlubelski.pl/nielegalnie-lowil-ryby-w-zalewie-w-nieliszu-sa-zarzuty-dla-klusownika/ar/c8-14639343Było już, stroną lub dwie wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Łódka aluminiowa i ogień???? przynajmniej fali nie będzie????Nie musi być aluminiowa, kiedyś kruszyłem 1cm lód foxem, bez najmniejszych śladów na laminacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Na Siemianówce też kruszyli laminatem rok temu i wcieło im ładnie dziób jak szlifierką kątowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Co roku nam się to zdarza, łódka aluminiowa i powoli kołysząc łódką idzie się przebić. Tylko jak jest całe jezioro skute to i tak nic to nie da bo lód nie spłynie. Będzie ktoś w przyszłym tygodniu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 (edytowane) Nie musi być aluminiowa, kiedyś kruszyłem 1cm lód foxem, bez najmniejszych śladów na laminacie... ale na pewno nie 2 cm jak powyżej , a w niektórych miejscach jeszcze grubszy Edytowane 10 Grudnia 2019 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Nie mierzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 (edytowane) ... wiem , że laminat wytrzyma sporo ( miałem takie łódki) , ale w trudnych warunkach ( lód, żwir, kamienie, mróz, częsty transport ) nie ma na razie porównania z "melaminium" ... Edytowane 10 Grudnia 2019 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendil Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Po co ta łódka, tam już prawie można z lodu łowić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 ... ponoć idzie wiosna , więc jeszcze się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Co roku nam się to zdarza, łódka aluminiowa i powoli kołysząc łódką idzie się przebić. Tylko jak jest całe jezioro skute to i tak nic to nie da bo lód nie spłynie. Będzie ktoś w przyszłym tygodniu?Pewnie będę, lód był bardzo cienki i może jutro już będzie można wypłynąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 To możliwe, że się spotkamy na wodzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 To możliwe, że się spotkamy na wodzie ...Nie widzę problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Tak to Ja rozumiem Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 "KORMORANY " na łowach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Tak bardziej z lewej strony były te prawdziwe i faktycznie polowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Wiem , bo je obserwowałem przez pół dnia jak sprawnie "wpieprzają" leszcza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Wiem , bo je obserwowałem przez pół dnia jak sprawnie "wpieprzają" leszcza ... Coraz więcej tego dziadostwa się robi ,jak na razie to leszcza jest masa, ale myślę że one walą co popadnie a to już nie jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 z nowym rokiem nowe zmartwienia : https://www.dziennikwschodni.pl/zamosc/pogrom-leszczy-w-nieliszu-to-wina-klusownikow,n,1000257936.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Widziałem, w artykule była wzmianka że nawet z Warszawy przyjeżdżają po białeczko, w tym kraju to już nigdy nie będzie dobrze ,wprowadzili limity dla wędkarzy co do wymiarów i ilości ryb które można zabrać, i powoli zaczęła się ryba pojawiać, to cwaniarstwo po części dzięki internetowi i braku kar dla tych których złapali choć myślę że jest ich niewielu ,ruszło na łowy ,na innym zbiorniku na który jeżdżę ustanowili strefę zakazu połowu od początku jesieni do początku sezonu ,nie ms tam wędkarzy to siateczki sobie spokojnie stoją w najlepsze ,przestałem się już łudzić że kiedyś to się zmieni .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Witam, czy można po Nieliszu na legalu pływać na spalinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 (edytowane) Można na legalu od Lipca do Października , ale łowienie jest dopiero od czerwca... Edytowane 5 Maja 2020 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 (edytowane) Wiem wiem, czyli czerwiec jeszcze na elektryku, dzięki Edytowane 5 Maja 2020 przez Capri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renmar Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Witam, czy można po Nieliszu na legalu pływać na spalinie?Witam, pływam na spalinie cały rok, nikt się nie czepia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Ja też, ale kolega pytał o pływanie na legalu czyli tak jak pisze w zezwoleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi