wuran Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 (edytowane) Kilka spraw1. Pływać można cały rok2. Łowić ze środków pływających można cały rok3… łowić w nocy ze środków pływających od czerwca do końca września4. Spiningować można od 1 czerwca do 31 grudnia Edytowane 5 Maja 2020 przez wuran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Witam, pływam na spalinie cały rok, nikt się nie czepia.Legalnie na spalanie tylko lipiec i sierpień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Widzę, że co wędkarz to inaczej mi oczywiście chodzilo o spinning z pontonu z silnikiem spalinowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Pisałem na podstawie tego co w zezwoleniu, skąd info o ograniczeniu dla silników spalinowych? Jeśli z regulaminu z roku 2011 to wg mnie ten regulamin juz nie obowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Legalnie na spalanie tylko lipiec i sierpień.Skąd takie info, proszę o źródło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACOB01 Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Tak ale tylko w maseczce , na twarzy i na silniku (spalinowym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Gdyby ktoś potrzebował towarzysza na sobotnie pływanie po nieliszu to zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Gdyby ktoś potrzebował towarzysza na sobotnie pływanie po nieliszu to zapraszam na priv.Nie mogę wysłać priva do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 ... bo pewnie pół Polski wisi w " skrzynce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 ... bo pewnie pół Polski wisi w " skrzynce" Bardzo możliwe. Ja będę tam jutro i w sobotę. Rekordów się nie spodziewam. Chyba że w stratach przynęt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Daj znać na priv jak było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Daj znać na priv jak było ... Spoko. Wody praktycznie nie znam więc jeśli ja połowię to znaczy że biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Noooo iiii ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Noooo iiii ???[/quoteNo i nie ma czym się chwalić. Bez ryby skończyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 (edytowane) Gdyby ktoś miał jakieś wątpliwości : http://www.pzw.org.pl/56/wiadomosci/213438/63/_skladki_2021 i cennik : http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/56/wiadomosci/213438/pliki/skladki_2021.pdf Edytowane 13 Grudnia 2020 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Znakomity pomysł ze zróżnicowaniem stawek "kill" i "no kill" - super sprawa jak dla mnie. Tak powinno być w całym kraju 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendil Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 I zero porozumień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 ... poszli po rozum do głowy zanim będzie za późno ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendil Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 A o co chodzi z tymi zbiornikami pod opieką kół "A" i "B" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 To są lowiska "specjalne" do których jest dopłata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Znakomity pomysł ze zróżnicowaniem stawek "kill" i "no kill" - super sprawa jak dla mnie. Tak powinno być w całym kraju Wreszcie, do tej pory za trola trzeba było dopłacać bez możliwości zabrania ryby. Wreszcie jest normalnie. Dodatkowo zakazali łowić na trupka w nocy bo nie dawali rady z kontrolami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Mnie najbardziej rajcuje zapis o pływaniu po Bugu, zobaczymy jak placówki SG się usosunkują, bo spływy kajakowe byly normą ale wędkarze byli blokowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendil Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 To są lowiska "specjalne" do których jest dopłataTylko czym się różnią A od B, nie wkradł się tam jakiś błąd? Bo różnica jest tylko cena (B =50%A) i 2 zbiorniki? Czy te 2 pierwsze zbiorniki są takie dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Znakomity pomysł ze zróżnicowaniem stawek "kill" i "no kill" - super sprawa jak dla mnie. Tak powinno być w całym kraju Już kilka sezonów działa. Na początku nie wiadomo było jak to będzie. Mogło się okazać, że wszyscy wędkarze okażą się no killowcami. Jednak nie, Ci co wypuszczali płacą no kill, Ci co zabierali płacą normalną składkę.Taka ciekawostka. Najwięcej ryb zabranych jest w rejestrach(wody górskie) przyjezdnych wędkarzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi