bassy Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Seeb będziemy w kontakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 A ja? jak by?cie panowie łowili z brzegu to bym się popatrzył chociaz.. bo pchac się między ludzi z moim profesjonalizmem nie będe... jeszcze ze smiechu kto? umrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeb Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 A ja? jak by�cie panowie łowili z brzegu to bym się popatrzył chociaz.. bo pchac się między ludzi z moim profesjonalizmem nie będe... jeszcze ze smiechu kto� umrze... Z brzegu to raczej odpada ,a swoim profesionalizmem się nie przejmuj bo każdy z nas zaczynał z tego samego poziomu.Tak więc łów,obserwój innych bo nie od razu Rzym..... .A jeśli będziesz miał ochote się spotkać na rybkach to prosze bardzo Pozdr.Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 to kto mnie na łudke weźmie może są tu narwańcy ale nie szaleńcy <_< pps. no chętnie bym poobserwował ale kogo jak na brzegu nieliszu same dziadeczki na żywca ciachają a wpław raczej za bardzo mi sie płynąć nie chce... już raz płynołem nad 1 białym ale to inna woda... na nieliszu sobie daruje.... jeszcze mnie jakiś zapaleniec rombnie wiosłem w głowe bo mu ryby płosze i będe fracał na brzeg w stylu freestail <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeb Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Spokojnie,jak będziesz zdecydowany to coś poradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 dajcie znać jak będziecie się wybierać, może i ja dołącze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Wreszcie Ściana Wschodnia ożywa. Panowie, nie chcę zakładać nowego wątku - czy łowiliście w jez. Wytyckim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 a gdzie to? ps. Bassy, Pan daleko od ul.zana mieszka w tym LBL ? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeb Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Wreszcie Ściana Wschodnia ożywa. Panowie, nie chcę zakładać nowego wątku - czy łowiliście w jez. Wytyckim? Jakaś mała ta ściana Na wytyckim łowiłem raz,w tamtym roku nawet wykupiłem całoroczne zezwolenie ale jakoś mijałem się z tym jeziorem ale w tym roku...? Znajomi łowili przeważnie średnie sandacze,ponoć populacja tej rybki(mojej ulubionej)znacznie się odbudowała ,tak więc warto się o tym przekonać osobiście @bassy a może wątek Sciana Wschodnia(gdzie,na co,itp.),to może jeszcze kilku się ujawni??? Pozdr.Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 ja tam w lublinie tylko oplat dokonuje:) ale czasem tam przejeżdżam także chętnie z wędką zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 O wytyckim jest sporo informacji na lubelskim forum które dopiero raczkuje. Podobno sandacze łowione są regularnieokolica ładna, może jakiś zlocik kiedyś wypali.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeb Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 dajcie znać jak będziecie się wybierać, może i ja dołącze @Yeah ten Nielisz to dopiero na maj,ale jeśli lubisz za pstrągiem pobiegać,to we czwartek planuje zaatakować Wieprz więc jeśli będziesz miał ochote to śmiało.Ale może więcej na priv,bo zaraz zostaniemy prześwięceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeb Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 O wytyckim jest sporo informacji na lubelskim forum które dopiero raczkuje. Podobno sandacze łowione są regularnieokolica ładna, może jakiś zlocik kiedyś wypali.......... Nie ma problem.Więcej niż dwóch i mamy zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Właśnieeeeee! Trzymać się tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Wreszcie Ściana Wschodnia ożywa. Panowie, nie chcę zakładać nowego wątku - czy łowiliście w jez. Wytyckim? Jakaś mała ta ściana Na wytyckim łowiłem raz,w tamtym roku nawet wykupiłem całoroczne zezwolenie ale jakoś mijałem się z tym jeziorem ale w tym roku...? Znajomi łowili przeważnie średnie sandacze,ponoć populacja tej rybki(mojej ulubionej)znacznie się odbudowała ,tak więc warto się o tym przekonać osobiście @bassy a może wątek Sciana Wschodnia(gdzie,na co,itp.),to może jeszcze kilku się ujawni??? Pozdr.Seba Nie wiem Seeb czy jest sens wyodrębniania podforum o naszym regionie ale fajnie jakbyśmy pamiętali ,że jesteśmy blisko siebieMożna byłoby zaprosić kolegów z innych stron Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 i ja i ja i jaa <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Nieśmiało zapytam A Ja mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Panowie drużyna sie zbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 to robimy nalot na nielisz <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeb Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Nieśmiało zapytam A Ja mogę? Jasne .W kupie siła Pozdr.Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oldzander Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Od 24 czerwca ja również będę się zaliczał do ściany wschodniej . Ale nie martw się Seeb 1 maja zabiorę Cię na łódkę Twoja koja na dziobie będzie wolna. He HE HE P.S.Zdjęcie niestety z aparatu. Mam jeszcze kilka z tej wyprawy z tym spaniem to cała historia (Żołądkowa Gorzka). Seba z Francem opijali połów .Wstawie zdjęcie ale najpierw poczekam na Seby odpowiedż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeb Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Wiedziałem,Ze jak czegoś nie dorzucisz to sobą nie będziesz A czy Cię przyjmiemy dośiiany wschodniej po tym incydencie??? <_< Dużo ..... będzie Cię to kosztowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeb Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 I nie gorzka.... tylko wycięczenie po holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeb Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 @oldzander napisał: P.S.Zdjęcie niestety z aparatu. A z czego niby miało być,z RTG? Pozdr.Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oldzander Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Telefonicznego. P.S.To dać to trofeum? Mam letnie i zimowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi