Skocz do zawartości

Nielisz

legolas

Rekomendowane odpowiedzi

A ja? :( :(

jak by�cie panowie łowili z brzegu to bym się popatrzył chociaz.. :unsure: bo pchac się między ludzi z moim profesjonalizmem nie będe... jeszcze ze smiechu kto� umrze... Embarassed

Z brzegu to raczej odpada :( ,a swoim profesionalizmem się nie przejmuj bo każdy z nas zaczynał z tego samego poziomu.Tak więc łów,obserwój innych bo nie od razu Rzym..... :lol:.

A jeśli będziesz miał ochote się spotkać na rybkach to prosze bardzo :D :D

Pozdr.Seba

to kto mnie na łudke weźmie :lol:

może są tu narwańcy ale nie szaleńcy <_<

pps. no chętnie bym poobserwował ale kogo jak na brzegu nieliszu same dziadeczki na żywca ciachają a wpław raczej za bardzo mi sie płynąć nie chce... ;) już raz płynołem nad 1 białym ale to inna woda... na nieliszu sobie daruje.... jeszcze mnie jakiś zapaleniec rombnie wiosłem w głowe bo mu ryby płosze i będe fracał na brzeg w stylu freestail <_<

Wreszcie Ściana Wschodnia ożywa. Panowie, nie chcę zakładać nowego wątku - czy łowiliście w jez. Wytyckim?

Jakaś mała ta ściana :lol:

Na wytyckim łowiłem raz,w tamtym roku nawet wykupiłem całoroczne zezwolenie ale jakoś mijałem się z tym jeziorem Embarassed ale w tym roku...? Znajomi łowili przeważnie średnie sandacze,ponoć populacja tej rybki(mojej ulubionej)znacznie się odbudowała :mellow:,tak więc warto się o tym przekonać osobiście :huh:

@bassy a może wątek Sciana Wschodnia(gdzie,na co,itp.),to może jeszcze kilku się ujawni???

Pozdr.Seba

dajcie znać jak będziecie się wybierać, może i ja dołącze

@Yeah ten Nielisz to dopiero na maj,ale jeśli lubisz za pstrągiem pobiegać,to we czwartek planuje zaatakować Wieprz więc jeśli będziesz miał ochote to śmiało.Ale może więcej na priv,bo zaraz zostaniemy prześwięceni :lol:

Wreszcie Ściana Wschodnia ożywa. Panowie, nie chcę zakładać nowego wątku - czy łowiliście w jez. Wytyckim?

Jakaś mała ta ściana :lol:

Na wytyckim łowiłem raz,w tamtym roku nawet wykupiłem całoroczne zezwolenie ale jakoś mijałem się z tym jeziorem Embarassed ale w tym roku...? Znajomi łowili przeważnie średnie sandacze,ponoć populacja tej rybki(mojej ulubionej)znacznie się odbudowała :mellow:,tak więc warto się o tym przekonać osobiście :huh:

@bassy a może wątek Sciana Wschodnia(gdzie,na co,itp.),to może jeszcze kilku się ujawni???

Pozdr.Seba

Nie wiem Seeb czy jest sens wyodrębniania podforum o naszym regionie ale fajnie jakbyśmy pamiętali ,że jesteśmy blisko siebie

Można byłoby zaprosić kolegów z innych stron Polski.

Od 24 czerwca ja również będę się zaliczał do ściany wschodniej . Ale nie martw się Seeb 1 maja zabiorę Cię na łódkę Twoja koja na dziobie będzie wolna. He HE HE

P.S.Zdjęcie niestety z aparatu. Mam jeszcze kilka z tej wyprawy z tym spaniem to cała historia (Żołądkowa Gorzka). Seba z Francem opijali połów .Wstawie zdjęcie ale najpierw poczekam na Seby odpowiedż.

post-235-1348913382,8327_thumb.jpg