Skocz do zawartości
  • 0

IV zlot Jerkbait.pl - "Puchar Głowatki"

Kuba Standera

Pytanie

Witojcie Panocki :D

Przygotowania i szykowanie się na tegoroczne spotkanie czas zacząć.

W tym roku dość nieoczekiwanie postanowiliśmy połączyć nasz zlot z Pucharem Głowatki organizowanym przez Stowarzyszenie Klub Głowatka z Krakowa.

Spotykamy się jak zawsze nad Dunajcem, w hotelu Pieniny w Niedzicy dnia 14 października, w piątek - ju?ź od godziny 12 wiele os?łb będzie na miejscu.

Tego dnia jest w planie sprzątanie Dunajca oraz bardzo ciekawa prelekcja i towarzysząca jej dyskusja o Międzynarodowej Akcji Ratujmy Karpacką Głowacicę z udziałem gości z Ukrainy i Słowacji.

A wieczorem jak zawsze Watra, g?łralska muzyka, wspaniałe jedzenie i napitki.

15-16, czyli sobota i niedziela - łowienie ale te?ź i licytacja sprzętu wędkarskiego, gdzie w bardzo dobrych pieniądzach mo?źna będzie kupić sporo ciekawego sprzętu.

Jednym słowem - Klub Głowatka zrobi imprezę jak zawsze, na pełnym wypasie. Kto nie był - niech przyje?źd?źa, jest to jedno ze spotkań kt?łre nale?źy zaliczyć!

Koszt imprezy - 350PLN

Zgłoszenia telefoniczne: 124216271, lub osobiście w sklepie wędkarskim „Głowatka” w Krakowie przy ul. Starowiślnej 40, lub pocztą elektroniczną na adres: klub@glowatka.pl

Ostateczny termin zgłoszeń i wpłat upływa z dniem 07.10.2011.

Liczba miejsc ograniczona.

Wpłaty prosimy kierować na konto:

Stowarzyszenie Krakowski Klub Głowatka, KRS 0000388441 • NIP-679 30 65 829 • Regon 121552734

BG?ź O/Krak?łw 57 2030 0045 1110 0000 0208 8750 z dopiskiem XVIII Puchar Głowatki.

Do zobaczenia!!!

Oczywiście - lista zlotowa, jak zawsze, ?źebyśmy wiedzieli kto z nas będzie.

I drugie oczywiście - wszyscy kt?łrzy chcieliby przyjechać, przyfrunąć wcześniej - piszcie, zorganizujemy to bez problemu.

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Będzie ktoś z warszawy jechał na zlot????????????????

Ja w tym roku z powod?łw rodzinnych muszę odpuścić wszelkie imprezy niestety. Dlatego, mimo, ?źe bardzo, ale to bardzo bym chciał nie mogę i nie zapewnię transportu choć zwykle mo?źna na mnie było liczyć. Mam nadzieję, ?źe w następnym roku ju?ź będzie po staremu :D

Pozdrawiam

Remek

• 0

Lasso, tam będzie ze 100 os?łb

Ognicho, kapela g?łralska, ?źarcie na najwy?źszym poziomie dla regionalnych mo?źliwości, woda ognista, chy?źe dziołchy i świetni ludzie.

Ostatnie, co ci grozi, to samotność

Mnie tam nie bedzie - szkoda mi :( - TAKIEJ IMPREZY , ale mam pytanie , a Glowatka bedzie ? :D

• 0

Hej

Nie wiem kto w końcu będzie

Z tego co kojarzę ma być Mifek i paprykarze

Jozi?

Jamnik coś burczał ze będzie

mo?źe ekipa z Węgier

Kolejne wcielenie ropuchy

Tomy się odgra?źał

Lasso ma być

Mo?źe Tomcast

Kolega Hornet, blizej mi nie znany, zadeklarował się ?źe chce być

Panowie 4 i 5 oczywiście poło?źyli lagę, jeden bo praca, drugi bo ?źona patrzy :mellow:

W efekcie - nie ?źałuję ze odpusciłęm organizację spotkań, zachodu przy tym mn?łstwo, odzew jak zwykle prawie zerowy.

W sensie - w 5 to się mo?źemy bez zlotu spotkać, nie musze robić listy, zaliczkować i świecić oczami - bo przecie?ź rezerwację mieliście na 20 os?łb a jest... 9 :/

• 0

ja lipienie odpuszczam. mam je blizej domu. skoro jade na glowe to ma byc glowa... szkoda czasu na pierdoly...

z mareckim bedziemy skoro swit. marek bedzie dostepny od reki. ja z bede nieco zajety zona gdzies do poludnia ktora pozniej bede odwozil do nowego targu na autobus do grodu kraka... pozniej jestem do pelnej dyzpozycji... zastanawiam sie tylko gdzie zaczac walke. standardowo boisko. a moze plan ktora odstatnio odwiedzilismy gdzie chlopaki napinali sie mocno po zmierchu z muchowkami dwurecznymi... - kuba pamietasz ten rejon? gdzies przy bazie flisakow jak dobrze pamietam

• 0

A i bym był zapomniał;)

Będę chciał lutnać czarną mambę - mo?źe ktoś by się skusił na kijek głowatkowy do odbioru nad wodą?

zabierz ze soba - bedzie latwiej... :D

a co do naszego przelotu przez grod kraka to wyjazd ze szczecina ok 18-19 w czwartek wiec... krakow pewnie sporo przed swietem w piatek... mysle ze jak Żona nie bedzie mnie za mocno trzymała za noge wciskajaca gaz to ... :D