bonah009 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Gdzie je znalazłeś? A co do podstawy to wiem kto ma na zbyciu jak by ktoś szukał.Ja poszukuję, dziś dostałem imadło i muszę do niego podstawe znaleźć, tylko musze zmierzyć średnicę prętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 1. Mam katalog Barlows Tackle:https://www.barlowstackle.com/Terra-Rotary-Vise-Imported-P1394.aspx 2. Bass pro Shop:https://www.basspro.com/shop/en/terra-rotary-vise 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Witam.No pany ... Darek skompletował jeszcze jedno ... jedyne ... ostatnie w świecie ... nowiutkie imadeło.W dodatku z odciągiem do nawijarki.Dobrze by skorzystał ktoś kto jeszcze nie ma - nie żeby "na zapas" leżało w najciemniejszym szafy zakątku ... Pozdrawiam.PS. Tylko z kulturą ... żeby się nie podeptać ... https://www.olx.pl/oferta/imadlo-muchowe-CID767-IDuD5t3.html#da18d7f1b1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sviderek Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Witam, dzięki za info już jest na biurku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Witam.Na zdrowie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Witam.Pooglądałem sobie też zdjęcia i poczytałem - bardzo ciekawie wygląda właśnie możliwość zakładania trzech różnych wysięgników na szczęki. Takiego czegoś nie oferują inni producenci.Ale zmienił bym ten lipnie wyglądający drucik do rotary, bo psuje wygląd całego imadeła zarówno tej jak i poprzedniej wersji.No i za tę cenę to jakaś podstawa w komplecie by się mogła znaleźć, oprócz standardowego mocowania ...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richi55 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Jeżeli obrót wokół osi jest łożyskowany to powinno być fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Jeżeli obrót wokół osi jest łożyskowany to powinno być fajne. Zapewne tak, tylko, że my ostatnio za łożyskowanie uważamy tylko łożyska "kulkowe" - najlepiej ARB. Natomiast równie dobre jest łożyskowanie na tulejach/panewkach brązowych ( nie o kolor chodzi tylko o stop) bardziej tradycyjnych lub z wkładkami teflonowymi. Przy odpowiednio precyzyjnym wykonaniu ARB się chowa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marszal Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 W urządzeniu takim jak imadełko dobre tuleje zupełnie wystarczą bo ileż to obrotów w swoim życiu dokona jego głowica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richi55 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgoda,pod warunkiem precyzyjnego wykonania.Piszę bo ostatnio nabyłem dwa imadełka za 200zł każde do torby wyjazdowej.Tragedia,żadnego spasowania,po poluzowaniu śrubki blokującej lata lużno w każdą stronę.Postaram się sam to sobie zrobić,choć ciała mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Witam.Wiem że może to dziwnie zabrzmieć, ale ... Kozieł znów dostępny ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 (edytowane) Kozieł był tylko dystrybutorem. Pytanie czy to ta sama produkcja z logiem DR? Edytowane 25 Września 2018 przez hi tower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Kozieł był tylko dystrybutorem. Pytanie czy to ta sama produkcja z logiem DR? Mam imadło od Darka (logo DR) i wg mnie to ten sam produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Czy ktoś z Was się orientuje jak jest dzisiaj z dostępnością imadła kozielFishing, DR? Da się je gdzieś jeszcze kupić? Ewentualnie czy pojawiło się w międzyczasie na inne imadło zbliżone jakością do powyższego? Chcę zacząć przygodę z kręceniem tej zimy i szukam czegoś "na lata" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WŁÓCZYKIJ* Opublikowano 12 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Ja mam takie, kilka osób posiada i to ich trzeba by się było pytać o opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 (edytowane) Ja mam takie, kilka osób posiada i to ich trzeba by się było pytać o opinię. A co to za imadło i gdzie można je nabyć? Edytowane 12 Września 2022 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 20 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2022 Mam To imadlo od wloczykija, jestem bardzo zadowolonySuper wykonanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 4 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 Witam.Dla zaintersowanych - znowu dostępna jedna sztuka https://www.olx.pl/d/oferta/imadlo-muchowe-dr-CID767-IDXbFeK.html Cena urealniona jak widać na obecne czasy, ale za polskiego "waldrona" to i tak niewygórowana Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Dorabiał ktoś może u tokarza/ślusarza szczęki na wzór? Mam całkiem sprawne imadło (rotary), którego szczęki nie wytrzymały próby czasu i trochę szkoda wywalać je do kosza.Byłbym wdzięczny za ewentualne namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Wrzuć fotki tego imadła i szczęk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richi55 Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Przy dzisiejszych cenach usług zabawa nie opłacalna.Mimo iż posiadam maszyny i wykwalfikowanych ludzi coraz mniej robię dla siebie bo taniej wyrzucić i kupić nowe,takie czasy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 No wiesz, porządne imadło też tanie jest. Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 15 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Daj to co masz, zeraldzie. do hartowania albo nawęglania. Nieekologicznego.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Użytkuje ktoś Stonfo Kaiman lub coś w podobnej cenie ?, jeśli tak to proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 No wiesz, porządne imadło też tanie jest. Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu TapatalkaJa ratowałem szczęki na szlifierce taśmowej. Odpowiednio użytkowane praktycznie się nie wyrabiają. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi