Krisu23 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Coś mi się zrobiłó z ustawieniami strony w necie. Wszystko jest przesunięte w prawo tak, że brakuje części ekranu. Przykładowo na jerkbaicie nie wszystko mogę przeczytać bo część literek jest poza ekranem. Nic nie piłem Pomóżcie komputerowemu imbecylowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Prawy dolny róg w zmień stopien powiększenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 ew wcisnij klawisz CTRL i krecąc sobie SCROLLEM (kolkiem w myszy) dostosuj powiekszenie do optymalnego dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 No chyba że trzeba pogrzebać w ustawieniach monitora. Może sie obraz tam przesunął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi