Macku12345 Opublikowano 4 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Malowanie jest super tak zwany nieład artystyczny jeśli możesz na priw prosze te porady co do malowania też maluję pędzlami.Siema moje rady to maluj panie, maluj i jeszcze raz maluj .A Tak na serio to poczytaj sobie u mnie w wątku co Piotr mi doradził wszystko się sprawdza zamiast wody media do farb i kombinuj ucz się ,inaczej się chyba nie da ,,trochę to trwa ale z każdym woblerem jest lepiej ,wyciąga się jakieś wnioski na następny raz .Co jeszcze mogę dodać, nie śpiesz się ,bo na szybkensa to szkoda marnować fajnie przygotowany korpus ,no i malowanie warstwami ,farby lakiery ,farby , lakier i tak kilka razy heh [emoji6] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 4 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Podpowiedź jeszcze , że warto zainwestować w odpowiednie pędzelki i farby najlepiej udać się do sklepu dla artystów , plastyków i wiele robotogodzin [emoji3] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 6 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 1-sza próba z głowaczem .Długość 14cm ,waga 19gr lekko pływający .W mojej domowej rzece (wanna) pięknie śmiga w niedzielę testy na rzece [emoji6] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Abstrakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 20 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Następny łamaniec długość to 11 cm ,tonący [emoji6] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 20 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Jeszcze dwa maluchy z balsy 4cm, waga 3 gr Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Ten ster z autoportretem rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 20 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Ten ster z autoportretem rewelkaDokładnie teraz tylko takie będę montował [emoji6][emoji684] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 21 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Testy [emoji6] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 22 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Niedzielne popołudnie [emoji6] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Niektóre woblerki z wytrzeszczem.. przestraszone czy problemy z ,,tarczycą"? Pięknie umalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 22 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Ten jeden ma wbudowne mini kamery specialne do namierzania grubych kleni [emoji6] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Zwolski Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Piękne przynęty! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Ostatnio ,popperowo się zrobiło na JB , więc zrobiłem swoję pierwsze popperki a zarazem pierwsze chwosty . Długość 5,5cm balsa , chwosty z tego co było pod ręką [emoji6] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Wypadzik na rybki dał życiówkę pstrąga 53 cm na swojego woblera , którego zrobiłem jakiś czas temu [emoji16][emoji869][emoji869] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Poperki pierwsza klasa jest to naprawdę fajna przynęta ale warto do tego krótki kijek mieć o średniej pracy nie za miękki I nie za twardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Macieju, gratulacje. Uzyskałeś nowy status 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Pogratulować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Macieju, gratulacje. Uzyskałeś nowy status Dzięki serdeczne a to niespodzianka [emoji869][emoji869][emoji6] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Pogratulować Dzięki [emoji869][emoji6] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Gratulacje Maciek, ćwicz te akryle bo dobrze zaczęło Ci wychodzić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Gratulacje Maciek, ćwicz te akryle bo dobrze zaczęło Ci wychodzić Dzięki Piotr . Właśnie jestem na etapie zmagań z nowymi smużakami także będzie na czym trenować [emoji6].Pozdrawiam Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zima ,zima ,zima więcej czasu na dłubanie, takie małe co nieco się wykluło .[emoji869][emoji869] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Świąteczny prezent dla szwagra .Kilka sterów ,kotwiczek ,ustawka i będą gotowe [emoji869][emoji869][emoji6] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Bombowa ta bombonierka najbardziej podoba mi się ćma, robal na samym dole bobo w lewym rogu i ta ala mrówa na samym dole w lewym rogu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi