Kielo Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Może inaczej ,chodzi o to żebyś zaczął zabawę od woblerów ,które tródno zdestabilizować ,bo tu będziesz miał twarde konkretne wnioski a jak zaczniesz od takich które łatwo to się pogubisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Może inaczej ,chodzi o to żebyś zaczął zabawę od woblerów ,które tródno zdestabilizować ,bo tu będziesz miał twarde konkretne wnioski a jak zaczniesz od takich które łatwo to się pogubisz.Dzięki za rady [emoji106][emoji108] Tomku jak myślisz taki kształt będzie dobry? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Żabka pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Żabka pierwsza klasa Dzięki, miałem dwie ,ta druga nawet ładniejsza , ale ktoś mi podprowadził i wcięło szukałem ale nie znalazłem i nikt się nie przyznał [emoji37][emoji869] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Tymczasem następna partia przygotowana do dalszej obróbki[emoji869][emoji869] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 (edytowane) Będzie dobry tylko zaostrz troszkę głowę ,góra niech będzie taka jak dół nie spłaszczaj dołu.Przekrój bym troszkę zaokrąglił jeszcze w sensie nie spłaszczał tak bocznie i ogon troszkę zwęził. Edytowane 4 Lutego 2018 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Dzięki, miałem dwie ,ta druga nawet ładniejsza , ale ktoś mi podprowadził i wcięło szukałem ale nie znalazłem i nikt się nie przyznał [emoji37][emoji869] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu TapatalkaJak masz w domu małego szkraba to już jej nie znajdziesz :lol:Wiem to po sobie już kilka miesięcy szukam pięciu biedronek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Będzie dobry tylko zaostrz troszkę głowę ,góra niech będzie taka jak dół nie spłaszczaj dołu.Przekrój bym troszkę zaokrąglił jeszcze w sensie nie spłaszczał tak bocznie i ogon troszkę zwęził.Ok następne korpusy tak sobie zrobię i jeszcze jedno pytanie :Tomku jak byś miał wybrać tylko jeden rodzaj drewna na woblery jaki by to był [emoji6]? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Jak masz w domu małego szkraba to już jej nie znajdziesz [emoji38]Wiem to po sobie już kilka miesięcy szukam pięciu biedronek Ten o którym myślę, trochę za mały jest. Mogło się tak zdarzyć,że żaba gdzieś mogła polecieć ,wiesz jak to jest szybko do rączki i rzut z półobrotu i leci gdzieś np na szafę [emoji6][emoji869][emoji37] . Moze Twoje biedronki i moja żaba znajdą się podczas jakiegoś remontu hheheh Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Trochę woblerów neutralne i pływające Topola , długość od 5-7 cm .Próba malowania cierników i strzebli ,jakiś kiełbik też się znalazł [emoji869] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Taka folia wpadła mi dziś w ręce .Prawie poleciała do kosza przy porządkach . Może coś z tego będzie [emoji869] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 A co ma nie być... Pewnie, że coś z tego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 A co ma nie być... Pewnie, że coś z tego będzie Poszły w żywice tym razem, za tydzień może skończę [emoji869] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 (edytowane) Nowy model ,w założeniu wobler pstrągowy narazie testy . Lepiej widać po przełączeniu na 1080 https://youtu.be/19nilj5lCbg Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Kwietnia 2018 przez M.Bait 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 (edytowane) Kilka nowych prac skończonych w tym jeden z folią z postu powyżej [emoji869].5 cm ,drewno 4g Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Kwietnia 2018 przez M.Bait 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Następny podczas testów , materiał drewno 6 cm 4gr .Lepszy obraz po przełączeniu na HD .https://youtu.be/Q3I8DZ2CBfc Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Jeruś 8cm,ok 30g, jeszcze przed lakierem . Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 super wobki :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 super wobki :-)Dzięki Tomek [emoji869].Twoje rady, jeśli chodzi o kształt nie poszły na marne . Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Następny Jerk , tym razem bardziej wyraziste pasy [emoji869] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 8 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Kilka małych jerków zrobionych na życzenie . Długość 5 cm , waga 6g-8 g [emoji869] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 8 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 6cm,6g ,drewno + akwarele .Tonący [emoji108][emoji869] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Kilka łamańców, drewienko , wąskie na maksa ,praca drżącą .Kredki ,trochę akrylu, brokat .[emoji869] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Pierwszy wylęg na 2018. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Kilka łamańców, drewienko , wąskie na maksa ,praca drżącą .Kredki ,trochę akrylu, brokat .Tylko czemu je więzisz za tym drutem? Nad wodę z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi