Macku12345 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Jak już tło było przygotowane to trzeba było skończyć .Balsa wszystkie pływające . Wysłane z mojego SM-A307FN przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 28 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Kilka smużaków balsa 3,5 g i jeden odlew z żywicy na próbę 2,5g . Wysłane z mojego SM-A307FN przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Trochę dłubaniny .Jerki pływające 10 cm i okoń 4cm .Drewno. Wysłane z mojego SM-A307FN przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Szybkie , drobne lusterko w opadzie .Ładnie chodzą przy powierzchni wężyki esy floresy heh Dwie kamerki w domu leżą ale jakoś nie mogę się zabrać żeby coś nagrać . Wysłane z mojego SM-A307FN przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Trochę tematów ukończonych .Drewno ,żywica Wysłane z mojego SM-A307FN przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Popperasy cukierasy Balsa 4g Plumkaja aż miło .Najlepsze jest to że działają na ryby. Plan był taki żeby kusiły okonie i jak narazie sa bardzo skuteczne .Zwłaszcza zielony.Pozdro . Wysłane z mojego SM-A307FN przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Woblerowy misz-masz.Robione przez kilka miesięcy jak czas pozwalał .Już blizej końca ,za jakis miesiąc dokończę heh. Wysłane z mojego SM-A307FN przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 4 sztuki ukończone Pierwsze próby woblerów z przeznaczeniem na Troć.Miałem akurat kawałki cedru 2x 7cm Łamane 2x 8cm Wysłane z mojego SM-A307FN przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 (edytowane) Tym razem balsa . Edytowane 8 Stycznia 2022 przez _Xo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Popperki Lipa ,balsa.10 cm i 18g4 cm i 4 g. Wysłane z mojego SM-A307FN przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Tym razem balsa.7 cm i 4.5cm Aero,palce,pędzel, pisak,farby,brokat,folia itp Bazgrane ale tak najbardziej lubie. Wysłane z mojego SM-A307FN przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Tym razem balsa.7 cm i 4.5cm Aero,palce,pędzel, pisak,farby,brokat,folia itp Bazgrane ale tak najbardziej lubie.I wyszło super ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 I wyszło super [emoji3]A dzięki. Pierwszy raz używałem żywicy uv zamiast lakieru także tego hehe Wysłane z mojego SM-A307FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Kilka rybek z ubiegłego roku .Za dużo czasu nie było na rybki ale czasem udało sie wyskoczyć. Nawet urodzinowa komercja wpadła, a co za tym idzie piewszy raz udalo się wyholować karpia i jesiotra .No i mój rodzynek okoń .Udało sie poprawić rekord miarka wskazała 45cm [emoji3] Wysłane z mojego SM-A307FN przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 20 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 W oczekiwaniu na lepszą pogodę...Poppery 7cm +chwost z marabuta daje 12 cm.Śmigło po raz 1-szy używałem w popperach .Startuje od dmuchnięcia.Mam nadzieję że skusi nie jednego drapieżnika Wykonane z jak dobrze pamietam z samby .Waga 9g . Wysłane z mojego SM-A307FN przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Pierwsze przynęty w stylu ,,Walk The Dog"Zrobiłem z balsy, mają ok 6 cm i ok 6g .Folia alu i taśma do naprawy namiotów hehe,ale nie przypadła mi jakoś do gustu .Na pierwszy ogień polecą z chwostami .Sam jestem ciekawy jak będą pracować Obciążenie rozłożone w każdym inaczej .Troszkę towaru zbiera się na wiosnę. Wysłane z mojego SM-A307FN przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Bardzo fajne te "bananki". Lubię ten kształt, wielkość i wagę. Powinny być łatwe w prowadzeniu "wtd" o ile z obciążeniem nie przesadziłeś Do takich przynęt nie dawaj zbyt obfitych chwostów. Długie i bogate w materiał, mogą zadziałać jak liść podczepiony do kotwiczki i zgasi odjazdy. Nie zdarza się jest to w każdym przypadku, ale bogaty chwost może tak zadziałać.Na stronie poniżej masz podpowiedzi, taki "rtg" przynęt i rozmieszczenia obciążenia. Może się przyda?https://www.sheltfishingtackle.com/unpainted-topwater-blanks-c-8/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Dzięki Jaceen .Obciążenie wrzuciłem podobnie jak do poppera z tym ,że rozłożone jest na 3 części od ogona do środka. Glowa wystaje troszke z wody tak na oko pod kątem 45°Powinien ładnie chodzić . Z tymi chwostami to powiem szczerze ze tak sąmo pomyślałem ale muszę jeszcze sprawdzić. W tym roku podobnie jak Ty nastawiam sie na przynety powierzchniowe.W ubieglym roku troche przegapilem najlepszy okres, ale za to sierpień dAł taka ilość rybek szczegolnie okoni ze chodziłem nad jezioro z małym pudełkiem a w nim głównie poperki .Dzięki za RTG. Napewno sie przyda .Przeglądając Twoj wątek chyba sie skusze i dokupię swing pop-a Wysłane z mojego SM-A307FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Trochę wolnych dni wpadło to można coś zrobić...w tym nawet suszarkę udało sie poskładać . Wysłane z mojego SM-A307FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Małymi krokami coś zjeżdża z suszarki Popper 8cm drewno. Wysłane z mojego SM-A307FN przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Następne zjechały z taśmy produkcyjnej heh... poppery, wtdWszystkie drewno zabezpieczone żywicą . Wysłane z mojego SM-A307FN przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 15 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 Ostatnio wzięło mnie na większy kaliber ..Wydłubane z lipy . FireTiger 12 cm i 74 g tonący. Leszczyk 10 cm 64 g również tonący. Oczy i płetwy cyknięte farbą UVJerki zostały zabezpieczone żywicą. Wysłane z mojego SM-A307FN przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 16 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Balsa ,pływające 4cm i 5cm. Wysłane z mojego SM-A307FN przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Cześć Troche czasu upłynęło od ostatniego postu .Cztery Powierzchniowce . Typowy WTD .Materiał z jakiego zostaly zbudowane to lipa Folia, farby trochę podkrecone uv ,żywica 3 warstwy .Najdłuższy ok 12 cm.Pozdro. Wysłane z mojego SM-A307FN przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 24 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Cześć Odkurzyłem nożyk ,pędzelki i powstało małe co nie co . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi