pabik Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 witam wszystkich , jeśli ktoś używa w/w echa proszę o pare słów czy warto kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Też się zastanawiam, czy kupić to echo ze względu na atrakcyjną cenę , czy po X-125 lepsze będzie Mark5x pro? Może użytkownicy Echo 200 sie odezwą. W tej chwili się skłaniam ku Mark5x Pro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wojciiech Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Pytanie do użytkowników Garmina 200 - i jak wrażenia? Ma ktoś może porównanie z mark5x pro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pabik Opublikowano 2 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 ja jestem zadowolony, drugi sezon bez problemów i bardzo bardzo energooszczędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej1 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Również polecam jestem z niej bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukasz2223 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Czy macie w Echo 200 tak jak ja w Echo 150 podświetlenie które oparte jest na jednej diodzie niebieskiej ? Z tego co kojarze to 150 a dwiescie dużo się nie różnią od siebie poza kilkoma funkcjami więc też dołączyć moge dobre słowo o w/w sondzie.Mi przypadła do gustu bardzo dobra rozdzielczość i fajna skala szarości.. A właśnie..w 200 jaka jest skala szarości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej1 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Echo 200 ma 16 stopniową skalę szarości. Co do podświetlenia to właśnie zaglądałem pod kątem na wyświetlacz i widać kilka punktów świetlnych po bokach i na górze ale nie wiem czy są to odrębne diody czy też światło jest rozprowadzane z jednej diody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wojciiech Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Dzięki za opinie! Jeszcze jedna kwestia - rozumiem, ze Garmin ma system metryczny i tem w stopniach C, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pabik Opublikowano 3 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 tak jest dokładnie jak mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pabik
witam wszystkich , jeśli ktoś używa w/w echa proszę o pare słów czy warto kupić
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi