Tomy Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Potrzebuje coś takiego na Bolenie z powodu namierzenia miejsc?łwek do kt?łrych mo?źna dojechać na g?łralu i to nie byle jakim lub motorem enduro.Czy ktoś ma wiedzę na temat takich wynalazk?łw? Mo?źe być w teleskopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Mo?źe trochę odbiegnę od twojego pytania, ale czy to problem na rowerze/motorze przewieść 2 składowe wędzisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 W takim terenie spr?łbuj zostaniesz razem z nim na gałęziach a KTM pojedzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian111oneeleven Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 ktoś ostatnio oferował Talona6+ w trzech kawałkach 3m do 21g mo?źe akurat Ciebie zainteresuje http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=21261&am p;am p;am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Mo?źe inaczej chodzi o kijek kt?łry będę miał w plecaku przy okazji jazdy w terenie,nie musi być z g?łrnej p?łłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 beast master shimano w travelu i jazda.kije tanie mocne w sam raz na błoto kamienie i ostrą przejebkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Hej @Hasior!Mam jeszcze twojego travela ATC do 21? Myślisz, ?źe Tomkowi się nada? Nie miałem okazji go u?źywać jeszcze U, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Mnie osobiście zaciekawił kij SHimano Exage BX STC Mini Tele Spinning (jest na FM). Nie miałem tego kija w rękach ale kto wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Ugly ten atc to max 21 gram,2,13m no nie wiem jak na bolki spodobała by się ta długość ,ale jako kij moc/cw to raczej dałby radę.szczupaki pod 80cm targał. co do SHimano Exage BX STC Mini Tele Spinning to ja osobiscie miałem ten oł?łweczek taki do 20gr.strasznie kruchy w por?łwnaniu do beastmaster?łw.ten exage pękł na pierwszym łapaniu pod gnomem 0 nie polecam szczerze,no chyba ?źe BX to skok w inny wymiar jakosciowy ale wątpię <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dulgimic Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 beast master shimano w travelu i jazda.kije tanie mocne w sam raz na błoto kamienie i ostrą przejebkę Gdzie kolego mo?źna ten kij kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 najszybciek.w sklepie o najmniej miłej obsłudze jaka spotkałem-RAVEN lub z ich strony http://www.ravenfishing.pl/pl/products/drapiezniki/1821_spin ningi/shimano/beastmaster_bx_stc_spinning/] strony,http://www.ravenfishing.pl/pl/products/drapiezniki/18 21_spinningi/shimano/beastmaster_bx_stc_spinning/[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi