Skocz do zawartości

obrotówki

zamki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Do Admina:

Użytkownik benito już nie raz napsuł krwi innym userom na tym forum obrażając ich i tym samym zaśmiecając niepotrzebnymi komentarzami portal jerkbait.pl . Dobrze by było przywołać go do porządku lub poprostu usunąć go ze stronki. Nie dziwię się @zamkerowi, żę obdarzył benito banem na portalu Pogawędki Wędkarskie - zapewne tam też pokazał swoją klasę

Pozdr.

Salmo vel zulus :lol:

@benito

nie bede sie z toba bawil w utarczki slowne wydaje mi sie ze nie odrosles jeszcze od ziemi chlopczyku na PW zostales zbanowany na m.pl robisz tez niezly kociol tylko patrzec jak chlopaki nie wytrzymają twoich pyskowek i nie bedziesz sie mogl zalogowac na jerkbait.pl

@benito

@szpiegu

sprawy osobiste prosze załatwiać na priv, od tego służy. Ten wątek jest poświęcony obrotówkom, i teksty o tym kto był bity w podstawówce a kto nie odrósł od ziemi nic merytorycznego do niego nie wnoszą. @zamkerowi należą się przeprosiny za zaśmiecanie wątku

@zamker

sorki że nic nie piszę o testach polowych obrotówek, ale jeszcze nie byłem nad wodą. Pakuję się do wyjadu za granicę, gdzie Twoje obrotówki dostaną szanse sprawdzenia w wodzie w której powinna jeszcze pływać jakaś ryba :unsure:

Pozdrawiam

Wracajac do obrotówek zamkera bardzo mi sie podobaja! ;) ;) ;) Dobra robota (profesionalna) B)

Gdybyś miał jakiekolwiek problemy ze swoimi to pytaj się najlepiej na priva ,co będę mógł to pomogę.

A ja mogę umówić się z Panem na wizytę, Panie zamkerze :mellow:

Pozdr.

Salmo

@zamker

sorki że nic nie piszę o testach polowych obrotówek, ale jeszcze nie byłem nad wodą. Pakuję się do wyjadu za granicę, gdzie Twoje obrotówki dostaną szanse sprawdzenia w wodzie w której powinna jeszcze pływać jakaś ryba :unsure:

Pozdrawiam

Udanej wyprawy życzę :mellow: :mellow: :mellow: