mifek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Szpiegu poprawianie i ulepszanie moze doprowadzic do profesjonalizmu a benito na sąsiednim portalu sam ostatnio stwierdzil ze on nie chce byc profesjonalista. Benito zycze milego chomikowania swoch cudeniek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 mifek on na pewno z nich zupe gotuje albo ewentualnie kisiel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 ymmm... @szpiegu swietny zart @szpiegu wygladasz mi na typ dziecka bitego przez klasowych kolegow w podstawowce... ale to tylko moj domysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 @szpiegu wygladasz mi na typ dziecka bitego przez klasowych kolegow w podstawowce... @szpiegu no to się wydało <_< <_< to pewnie stąd ten grymas mordercy na twarzy i ostra cenzura zdjec na których jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Do Admina:Użytkownik benito już nie raz napsuł krwi innym userom na tym forum obrażając ich i tym samym zaśmiecając niepotrzebnymi komentarzami portal jerkbait.pl . Dobrze by było przywołać go do porządku lub poprostu usunąć go ze stronki. Nie dziwię się @zamkerowi, żę obdarzył benito banem na portalu Pogawędki Wędkarskie - zapewne tam też pokazał swoją klasę Pozdr. Salmo vel zulus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 @Salmo Salar @zamker twierdzi, iz nie on mnie zabanowal ale coz ja poradze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 @Salmo Salar @zamker twierdzi, iz nie on mnie zabanowal ale coz ja poradze... Zapewne i nie bo zamker ma tylko 1/2 władzy <_< Powtarzałem jedynie twoje słowa. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klang machine Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Wracajac do obrotówek zamkera bardzo mi sie podobaja! Dobra robota (profesionalna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 @benito nie bede sie z toba bawil w utarczki slowne wydaje mi sie ze nie odrosles jeszcze od ziemi chlopczyku na PW zostales zbanowany na m.pl robisz tez niezly kociol tylko patrzec jak chlopaki nie wytrzymają twoich pyskowek i nie bedziesz sie mogl zalogowac na jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 @benito@szpiegu sprawy osobiste prosze załatwiać na priv, od tego służy. Ten wątek jest poświęcony obrotówkom, i teksty o tym kto był bity w podstawówce a kto nie odrósł od ziemi nic merytorycznego do niego nie wnoszą. @zamkerowi należą się przeprosiny za zaśmiecanie wątku @zamkersorki że nic nie piszę o testach polowych obrotówek, ale jeszcze nie byłem nad wodą. Pakuję się do wyjadu za granicę, gdzie Twoje obrotówki dostaną szanse sprawdzenia w wodzie w której powinna jeszcze pływać jakaś ryba Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 jezeli wnioslem cos negatywnego do tego watku to z gory przepraszam wiecej sie to nie powtorzy ignore na pyskowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Friko czy ja dobrze pamietam?? Czy to już TEN piątek???? Bo ja się pogubilem ostatnio we wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Tak, to już TEN piatek (pojutrze) - na śledzie narzędzie kłusownicze dostałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 jestem w trakcie namierzania i przebierania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 chodź na priv, nie zaśmiecajmy thread'u @zamkerowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 @zamker najszczersze przeprosiny kieruje w Twoja strone za zasmiecenie watku bezwartosciowymi w sferze moralnosci odzywkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klang machine Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Widze ze @benito połknołes proszki i wypiłes ziółka. Choc to nie wigilja w koncu przemówiłes ludzkim głosem Mysle że przemyslisz swoje postępowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waci Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Halo czy to aby na pewno jest forum Jerkbajt. Bo cosik mi tu nie pasuje. Skąd inąd ciekawy początek postu, ale koniec panowie denny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Wracajac do obrotówek zamkera bardzo mi sie podobaja! Dobra robota (profesionalna) Gdybyś miał jakiekolwiek problemy ze swoimi to pytaj się najlepiej na priva ,co będę mógł to pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klang machine Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Dzieki wielkie... napewno skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Wracajac do obrotówek zamkera bardzo mi sie podobaja! Dobra robota (profesionalna) Gdybyś miał jakiekolwiek problemy ze swoimi to pytaj się najlepiej na priva ,co będę mógł to pomogę. A ja mogę umówić się z Panem na wizytę, Panie zamkerze Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klang machine Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 @benito daj se juz siana nie pogarszaj sprawy jezeli chcesz załtwiac takie rzeczy to na privie prosze @KlangA co tak ni z gruchy ni z pietrzuchy z tym benito wyskoczyłeś Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 @zamkersorki że nic nie piszę o testach polowych obrotówek, ale jeszcze nie byłem nad wodą. Pakuję się do wyjadu za granicę, gdzie Twoje obrotówki dostaną szanse sprawdzenia w wodzie w której powinna jeszcze pływać jakaś ryba Pozdrawiam Udanej wyprawy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Po pracy czasami lubię zostac w warsztacie i jeszcze coś tak sobie wymodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi