gooral Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Witam. panowie od jakiegos czasu bawie sie w wiazanie muc szczupakowych XXXL )znacz wielkosci hairy killera abu garci i wiekszych /(tak by sie dao nimi rzucac spinningiem).kiedys na targach wedkarskich w irlandii koles zrobil mi muche gdzie moki byly wykonane z pior zielonych w czarne pasy (jak okon).na zdjeciu wygada to cos jak kapka koguta (taka dzisiaj widzialem w visionie w krk), ale pioro jest duzo szersze - powiedzmy bardzo miekkie (da sie zgiac o 180 stopni bez lamania) pioro dlugosci okolo 15cm i szerokosci okolo 2-3cm na 2/3 dlugosci)w sklepach internetowych sa zdjecia, ale wymiarow pior nie ma ;( wiec nie wiem czy nie bede wyzucal kasy w bloto. zna ktos moze takie piorka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Schlappen Grizzly najprawdopodobniej: http://www.ebay.com/itm/Grizzly-Variant-Schlappen-Multiple-C olors-/320664006847?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash= item76bffe5323 Ja swoje kupowalem u tego pana. Generalnie uzywa sie do much lososiowych, ze szczupakowymi jeszcze nie kombinowalem. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Potrzebujesz siodła koguta grizzly barwiona na zielono czy jaki tam kolor chcesz.Z tym że nie takie do suchych, tylko streamer/saltwater. Keogh ma takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 dziekuje panowie za odpowiedzi, zwlaszcza, ze teraz widze, ze polowe liter mi zjadlo (wylalem szklanke wina jakis czas temu na klawiature i mi nie zawsze zaskakuja klawisze - zwlaszcza jak szybko pisze).Postaram sie pogadac z jakimis irlandzkimi kretaczami i zaporzyczyc 1-2 piorka tego grizzly i bede wiedzial co i jak.dzieki raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi