Sobol Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 W tym roku prawdziwe perełki,P38 i Spitfire piękne maszyny bardzo polecam Pokazy są 27,28-o8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Ciekawe czy po raz kolejny nie skończy się to tragicznie Ja pamiętam jak jeszcze pokazy lotnicze były w Dęblinie, kiedy to siadałem u babci na krzesełku w polu i oglądało się popisy głównie samolotami Iskra. Miłe wspomnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Oby nie, limit tragedii został wyczerpany,mam nadzieję (w U.K na pokazach zwalił się na ziemię samolot) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi