OloPe Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Natomiast co do wyrobu finalnego widać że nie widziałeś jeszcze wiele Są kije wykonane z większą dokładnością, pietyzmem i dbałością o szczegóły.. Widziełem wiele korków na rękojeście wędzisk i mówię całkowicie obiektywnie - FC w tej materii szału nie prezentuje Mam za sobą ponad 3tys. wykonanych własnymi rękoma wędzisk w przedziale cenowym 800-1300zł wiec nie jestem chyba gołosłowny.. Owszem, wiele nie widziałem Wciąż się uczę nowych rzeczy, wciąż nowe rzeczy poznaję. Jestem młody, mam czas i mam nadzieję wiele jeszcze zobaczyć Czy FC ma wiele do zrobienia w temacie rękojeści, korków czy czegoś innego, nie będę się rozwodził. Nie znam się po prostu. Ale skoro tak twierdzisz i masz jakąs fachową wiedzę to nie mam powodu Ci nie wierzyć Nie mniej dzerkbajtowi eksperci wędki Pana Irka chwalą, sam też miałem jedną i w sumie byłem zadowolony Wiem natomiast, że są kije które mi się bardziej podobają od kijów z FC, którymi mi się lepiej łowi i takowymi sobie łowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Co do uchwytów fuji soft touch.. Owszem gdy są nowe pięknie się prezentują ale niestety szybko się wycierają i owa magiczna warstewka antypoślizgowa zostaje spolerowana przez naszą dłoń, ponadto są wrażliwe na zarysowania.. To nie jest takie jednoznaczne. Pierwsza rzecz. Jeśli ktoś używa repelentów zawierających znaczne ilości deet'a i smaruje ręce, to załatwić można uchwyt a nawet powłoki na stopkach kołowrotów bardzo szybko. To samo tyczy się potu. Jedni mają łagodny a inni agresywny, to też jest nie bez znaczenia. Ja ostatnio usłyszałem w jednej pracowni, że Fuji zaprzestaje produkcji uchwytów soft touch właśnie z powodu zbyt wielu reklamacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Ja softy miałem/mam w kilku kijach i jeden drugiemu nie równy. W jednym zeszła powłoka dość szybko w innym mam przeszło 5 lat i jeśli nie liczyć zarysowania mechanicznego to jest dalej bez zarzutu - dla niedowiarków, uchwyt z kawałkiem kija jest obecnie w FC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi