Karpiu95 Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Cześć , ostatnio pewien twórca sprzedawał fajne malutkie agrafki,wsuwki , przypony wolframowe i łączniki bezwęzłowe swojej roboty ale już chyba ten temat nie istenieje bo nie mogę znaleźć. Mógłby mi ktoś przypomnieć który użytkownik to wykonuje ? potrzebuje troszkę tych jego drobiazgow z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Już dostałem wiadomość na priv. temat można zamknąć. Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 http://jerkbait.pl/user/58477-dariusz-lipka/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi