chlodnica Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 (edytowane) No właśnie...Nie wiem jak u Was,forumowicze...Ale niekiedy jest ,,trochę drobnych,, co by na coś wydał... Niby wszystko pasuje (jest),pasi...Ale właśnie...Właśnie to forum mobilizuje...Chcę mięć!Nieważne...Nieważne,że Ty,Ja,a kupię...Niech leży,na zapas...I dzisiaj np.trafiła mi się kurteczka(niby nic,starszy model)...Ale akurat to ja trafiłem w ,,zegar,,.Szczęście?Los?Lotreria?...Kurze jajo?I znowu twierdzę,że to FORUM ma wpływ na WĘDKARZA..Ps.Goodski..Nie piłem RUDEJ!!Edit.Aha,i dobrze wiem ,że nasza społecznośc dzieli się na tych co mają ,,za dużo i...mało,,. Edytowane 5 Maja 2017 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 No właśnie...Nie wiem jak u Was,forumowicze...Ale niekiedy jest ,,trochę drobnych,, co by na coś wydał... Niby wszystko pasuje (jest),pasi...Ale właśnie...Właśnie to forum mobilizuje...Chcę mięć!Nieważne...Nieważne,że Ty,Ja,a kupię...Niech leży,na zapas...I dzisiaj np.trafiła mi się kurteczka(niby nic,starszy model)...Ale akurat to ja trafiłem w ,,zegar,,.Szczęście?Los?Lotreria?...Kurze jajo?I znowu twierdzę,że to FORUM ma wpływ na WĘDKARZA..Ps.Goodski..Nie piłem RUDEJ!!Edit.Aha,i dobrze wiem ,że nasza społecznośc dzieli się na tych co mają ,,za dużo i...mało,,.Ha! Ja juz wiem o co chodzi... to ruda piła dziś Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Ruda rudą byle nie jagodziankę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi