Skocz do zawartości

Coś bym kupił...

chlodnica

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie...Nie wiem jak u Was,forumowicze...Ale niekiedy jest ,,trochę drobnych,, co by na coś wydał... ;)

Niby wszystko pasuje (jest),pasi...Ale właśnie...Właśnie to forum mobilizuje...Chcę mięć!Nieważne...

Nieważne,że Ty,Ja,a kupię...Niech leży,na zapas...I dzisiaj np.trafiła mi się kurteczka(niby nic,starszy model)...

Ale akurat to ja trafiłem w ,,zegar,,.Szczęście?Los?Lotreria?...Kurze jajo?

I znowu twierdzę,że to FORUM ma wpływ na WĘDKARZA..

Ps.Goodski..Nie piłem RUDEJ!!

Edit.Aha,i dobrze wiem ,że nasza społecznośc dzieli się na tych co mają ,,za dużo i...mało,,.

Edytowane przez chlodnica

No właśnie...Nie wiem jak u Was,forumowicze...Ale niekiedy jest ,,trochę drobnych,, co by na coś wydał... ;)

Niby wszystko pasuje (jest),pasi...Ale właśnie...Właśnie to forum mobilizuje...Chcę mięć!Nieważne...

Nieważne,że Ty,Ja,a kupię...Niech leży,na zapas...I dzisiaj np.trafiła mi się kurteczka(niby nic,starszy model)...

Ale akurat to ja trafiłem w ,,zegar,,.Szczęście?Los?Lotreria?...Kurze jajo?

I znowu twierdzę,że to FORUM ma wpływ na WĘDKARZA..

Ps.Goodski..Nie piłem RUDEJ!!

Edit.Aha,i dobrze wiem ,że nasza społecznośc dzieli się na tych co mają ,,za dużo i...mało,,.

Ha! Ja juz wiem o co chodzi... to ruda piła dziś Ciebie! :lol: