pociemu Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Witam. Bawił się ktoś może w dorabianie korka do wspomnianych uchwytów ?Wydaje mi się to trochę trudne. Może macie jakieś doświadczenia?Czy pozostają tylko firmowe adaptery? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Ja dorabiałem z Pianki EVA do VSS i powiem, że to trudne, ale możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Mam serdeczną prośbę, czy ktoś mógłby zważyć i wrzucić do tego wątku: http://jerkbait.pl/topic/37253-zestawienie-wagowe-komponent%C3%B3w/ uchwyty Fuji VSS 16 & 17 ? Idealnie gdbyby były to wagi: 1. samych body w rozmiarze 16 , 172. body + nut (standartowy)3. body + nut + eva / cork ( ew waga samej częsci eva / cork ) dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Friko,jesteś na diecie ze wszystko ważysz? Dzołk affkorss;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Friko,jesteś na diecie ze wszystko ważysz? Dzołk affkorss;)Dba o body i odchudza język polski. dżast dżołkin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) Waga jak na zdjeciach.1617161716171617 Edytowane 16 Marca 2014 przez robbox4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Wie ktoś może czy Stella 5000 zmieści się do uchwytu VSS16 ?Niestety nie mam ani jednego, ani drugiego żeby cokolwiek pomierzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Zmieści się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Zmieści się .Po stokroć dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Witam, jak polecacie montować ten uchwyt do UL, tradycyjnie dokrecany od dołu jakaś dostawka czy nakrecany od góry i trzymamy za adapter? Adapter ma być z pianki. Jeżeli ktoś ma zrobiony kijek UL z tym uchwytem to będę wdzięczny za fotki. Kijek ma długość 2,30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Mam FX 701-2 zrobiony w pracowni Kawalca, rekojesc w korku, nakrętka tradycyjnie od strony dupki, bardzo wygodne. Jak wyleze z wanny, to wrzucę fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 A ja miałem tak i tak i jednak wole nakrętke u góry. Ręka spoczywa na korku lub piance. Do tego można na maksa skrócić śrubę od góry nie dawać żadnego foregripa tylko palec na blanku spoczywa. Dla mnie mega wygodne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 VSS mam z nakrętką od góry, mam też kij z DNPS i również jest nakrętką od góry. Zrobiłem to w ten sposób gdyż wygodniej mi się trzymało niż z ułożeniem uchwytów gwintem do dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 http://jerkbait.pl/topic/22928-super-ultra-light-spin-mosqito-do-35g/page-2mój vss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 w ręce leży świetnie i ja tak wolę ale 99% wędek Azing/Mebaru ma zarówno w VSS i IPS nakrętki od góry, to niby w celu trzymania palców na blanku te powyżej 4lb mają często już "normalnie" sam nie wiem do końca dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 w ręce leży świetnie i ja tak wolę Kijek w koncu, jakby nie bylo, od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Kijek w koncu, jakby nie bylo, od Ciebie Na jakim blanku i jakiej długości masz ten kijek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 może tak zacząć czytać wątek od początku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 No tak Kamil, masz rację :-) a na jakiej wysokości jest stopka kołowrotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 26 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Jaka jest zasadnicza różnica pomiędzy VSS a IPS bo one są bardzo podobne? Tym, że nakrętka jest w piance w IPS a w VSS tylko sama nakretka na gwincie? Bo góra chyba jest taka sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 zasadnicza IPS jest krótszy, szerszy i dużo bardziej zbieżny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 na dole np. to co dziś testowałem, trzyma się trochę dziwnie , ale ok http://spinmedia.ru/forum/viewtopic.php?id=89&p=26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 A wagowo jak to wychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi