Maciek_s Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Witam poszukuje osoby z którą mogl bym sie zabrać na sfp Bydgoszcz .Z warszawy do Bydgoszcz Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciek83 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Witam, mam 3 miejsca ze Szczecina wyjazd około 3.30 powrót po zakończeniu imprezy ( niestety bez afterparty ).Ogłoszenie jest tez na blabla... Pozdrawiam i do zobaczenia w BYDGOSZCZY !!!!Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karpiu95 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Ja mam 3 miejsca z Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Maciek_s
Witam poszukuje osoby z którą mogl bym sie zabrać na sfp Bydgoszcz .
Z warszawy do Bydgoszcz
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi