Gofer2005 Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Witam W rozliczeniu dostałem dwa silniki w tym ten wynalazek poniżej. Pytanie co to jest i czy czegoś warte? Bo zamierzam oddać oba na serwis i nie wiem czy tego opłaca się dawac czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 walleyee00 Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Jakies włoskie cudo , może jakaś Selva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 polak9 Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Kolega miał podobny tylko trochę inny odcień. Jak mówił na dryf kotwę się nadawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gofer2005
Witam
W rozliczeniu dostałem dwa silniki w tym ten wynalazek poniżej.
Pytanie co to jest i czy czegoś warte? Bo zamierzam oddać oba na serwis i nie wiem czy tego opłaca się dawac czy nie?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi