artysta Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 mam pytanie dotyczace poruwnania walorow zutowych dwuch multiplikatorow w zakresie wagowym od 5 gr w gureabu MorrumZX 1601BJ IVCB-4 i Shimano Calais 201a mam delemat z wyborem pomiedzy tymi dwoma multiplikatoramimoze sa forumicze ktozy uzywali te modele bede bardzo wdzieczny za kazda opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 komfort rzutowy bedzie zdecydowanie na korzysc ZXa. calais 201 tak rozsadnie i komfortowo bedzie rzucal od 7-8g. choc na dobrym patyku (dobrze dobranym - niekoniecznie drogim ) te 5 gram JAKOS też poleci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artysta Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 glowne zastosovanie to woblery one wymagaja wiekszej precyzii mam Ryoge2020L ktora swietnie radzi juz od 7gr na lzejszej szpulce ale Ryoga na trocie i lososie na duze ryby tu mysle o lekkim twiczingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 jesli w tej cenie i w niskim profilu to proponowalbym mniejszy model - czyli 101. do wyboru jest tego troche. Antares AR, Calais 101, chronarch, scorpion, metanium mg i wiele wiele innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artysta Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 tak naprawde bardziej lubie beczulki ale chcialem uzyskac opinie od uzytkownikow by podjac ostateczna decyzjeambasadora JB uzywam do ciezkiego jerku i bardzo dobrze sie sprawdza juz kilka dobrych natomiast Morrum to calkiem inny systemskolei shimano ma okropny serwis zdezylem sie z tym gdy w calkucie 151 poszly mi plastikowe kolka zebate i nikt mi nie chcial je sprowadzic dopiro po roku kolega sprowadzil ze stanow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aero Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 zdecydowanie morrum, mam shimaniaki w opisanej wielkosci i morrumka.jesli jeszcze zaopatrzysz go w lekką szpulkę to bedzie latało znakomicie nie tylko 5gr ale i mniej. Choc curado 51 ze szpulka availa pozwala komfortowo rzucać np 1,3 gr cykadą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artysta Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 dzieki Panowie za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi