Przemek Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Witam. Dręczy mnie to pytanie bo często można spotkać ciekawy silnik w atrakcyjnej cenie ale przyodziany w manetkę.Czy można w prosty i bezpieczny sposób przerobić manetkę na rumpel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Można pod warunkiem że znajdzie się rumpel do tego modelu silnika.Co nie jest aż tak trudne w znalezieniu rumpla bo większość przerabia rumpel na manetkę.Podaj typ a może pomogę.Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemek Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Jest fajna Suzana z manetką. Blisko mnie...Reszta w priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PrzemekL Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Nie za bardzo znalazlem temat z takim problemem. Jesli by byl poprosze o polaczenie. Czy kazdy silnik spalinowy bez rumpla mozna przerobic na rumpel. Znalazlem z kolega silnik do kierownicy - to sie chyba fachowo nazywa na sterociagu. My szukamy oczywiscie z rumplem. I pytanie czy bez problemu mozna dolozyc rumpel. Silnik to yamaha 20km. Z gory dzieki za wszystkie konstruktywne uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maskey Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Witam , mam Yamahe 25 km dwu suw. Była na manetkę i przerobiłem na rumpelek. Wszystko zrobione na maszynach cnc z nierdzewki. Zmieniłem łódkę i silnik został bo mi to było szkoda. Teraz kupiłem większa łódz i silnik będzie do sprzedania. Mogę jutro zrobić fotki jak by był ktoś zainteresowany. Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Przemek
Witam.
Dręczy mnie to pytanie bo często można spotkać ciekawy silnik w atrakcyjnej cenie ale przyodziany w manetkę.
Czy można w prosty i bezpieczny sposób przerobić manetkę na rumpel?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi