termin Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Czy pol-łuki przy dnie to ryby czy rosliny czy cos innego. Zastanawia mnie ich pochylenie w jednym kierunku. luki w toni rowniez maja taki sam kierunek. Glebokosc to 8m predkosc lodzi 5km/h . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi81 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Witam. Koledzy moglibyscie pomoc zinterpretowac te dwa zapisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Według mnie, ławica ryb pewnie leszczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymonK Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) wg mnie to nie leszcze tylko drobnica i to taka zdecydowanie poniżej 10cm, na DI leszcze to całkiem konkretne patelnie i nie w takim zagęszczeniu, z reguły po kilkanaście sztuk najwyżej.Na pierwszym zdjęciu też drobnica, ale taka z 10-20cm. Edytowane 28 Września 2015 przez SzymonK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marxxl5 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 14,3 v? Z czego to kapi zasilasz? Na drugim zdjęciu, koło 7 metra, widać chyba zmianę gęstości wody. Termoklina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi81 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) Echo jest podlaczone pod aku od silnika na dwoch bezpiecznikach. A cos nie tak jest ? Bo ja za bardzo sie nie znam.Drugie foto wydaje mi sie za stada drobnicy bo okon ganial ostro. Edytowane 28 Września 2015 przez kapi81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Kolega ma zdrowy aku bądź echo przekłamuje z V. A na fotkach ładne lawice rybek. Na di najprawdopodobniej skupisko narybku a między nimi żerujące drapiezniki. Termoklimy tam nie ma . Zazwyczaj obrazuje ja jako poziomy pas na jednym pułapie o określonej szerokości. w postaci kropeczek. Jak odnajdą loga to wstawie Edytowane 29 Września 2015 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymonK Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Kolega ma zdrowy aku bądź echo przekłamuje z V. A może to spalina z rozrusznikiem i ładowaniem akumulatora? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi81 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 A może to spalina z rozrusznikiem i ładowaniem akumulatora?Kolega widze, że jasnowidz hehehe, tak spalina ładowanie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymonK Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Kolega widze, że jasnowidz hehehe, tak spalina ładowanie ma zaraz tam jasnowidz, 14,3V na sondzie wyklucza inne możliwości, a pierwsza fotka przy wyłączonym silniku była. Edytowane 29 Września 2015 przez SzymonK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esoxlucius1 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) Ja mam nawet i 16V zrobilem sobie "baterie" z ogniw z laptopa Edytowane 30 Września 2015 przez esoxlucius1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DarekM Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Witam wszystkich ,podpowiedzcie co to jest nad dnem to granatowofioletowe http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/it0KE50vz1pNwv55mcnn2wXJavMSZK .Pokazywało się tylko przy większych głębokościach. Edytowane 1 Października 2015 przez DarekM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Witam wszystkich ,podpowiedzcie co to jest nad dnem to granatowofioletowe http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/it0KE50vz1pNwv55mcnn2wXJavMSZK .Pokazywało się tylko przy większych głębokościach.Klasyczna termoklina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DarekM Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Dzięki tak myślałem ,ale chciałem się upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żbiku Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Ja tez mam prośbę o interpretacje obrazów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Ja tez mam prośbę o interpretacje obrazów:A pamiętasz prędkość łodzi ?Długość łuku o niczym nie świadczy ( teoretycznie gdyby ryba płynęła cały czas pod łodzią to będzie on nieskończenie długi) natomiast jego grubość/wysokość mówi już nam coś o jej wielkości. Obiekty są zawieszone w toni więc to jakieś rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żbiku Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Prędkość była bardzo mała, bo padł nam silnik i pływaliśmy 3 dni na wiosłach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Tak myślałem, długie a cienkie łuki zawsze ( tak przynajmniej wynika z mojego doświadczenia z echosondami ) świadczą o niskiej prędkości. Ale rybki były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) Tak jak napisał kolega @paprykarz , przy większych prędkościach rybki stają się bardziej pionowymi kreskami niż " bananami. Jakiś czas temu był o tym artykuł w ww bądź wś Edytowane 2 Października 2015 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kadet Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Witam.Jak sądzicie. Więsze łuki przy dnie to szczubłe? Podawałem różne smakołyki z trola i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Pewne jest tylko, że to ryby. A jakie.... to już kwestia naszej wyobraźni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Witam.Jak sądzicie. Więsze łuki przy dnie to szczubłe? Podawałem różne smakołyki z trola i nic.Kilka rozproszonych łuczków, przy skupionej drobnicy to, według mojej obserwacji, najczęściej okonie. Ale faktycznie, wyobraźnia tutaj odgrywa największą rolę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafalc Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Z mojego doświadczenia tez obstawiałbym ze to jakies drapieżniki,prawie zawsze po namierzeniu takiej lawicy miałem pobicia lub holowałem ryby(okonie,sandacze,szczupaki)Ciezko obstawić ze to konkretnie szczupak,raczej tez postawiłbym na okonie gdyż jak powiadają"okonie drobnice wypasają"i to się najbardziej sprawdzalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kadet Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 No dzisiaj w końcu uczepił się szczupak z tego miejsca gdzie na echu był białoryb, także sytuacja się klaruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dragster Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Witam.Jak sądzicie. Więsze łuki przy dnie to szczubłe? Podawałem różne smakołyki z trola i nic. Raczej okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaraw Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Witam proszę o interpretacje zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
termin
Czy pol-łuki przy dnie to ryby czy rosliny czy cos innego. Zastanawia mnie ich pochylenie w jednym kierunku. luki w toni rowniez maja taki sam kierunek. Glebokosc to 8m predkosc lodzi 5km/h
.
Top użytkownicy dla tego pytania
225
110
88
70
Popularne dni
10 Wrz
29
21 Maj
28
5 Kwi
24
4 Wrz
17
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 225 odpowiedzi
siarq 110 odpowiedzi
goldi1231 88 odpowiedzi
Paprykarz 70 odpowiedzi
Popularne dni
10 Wrz 2018
29 odpowiedzi
21 Maj 2019
28 odpowiedzi
5 Kwi 2019
24 odpowiedzi
4 Wrz 2019
17 odpowiedzi
Popularne posty
Paprykarz
Przeglądałem ten temat z podanego linku i jestem w szoku. Goście mają niesamowicie rozbudowaną fantazję. Opisy typu: 2 foto , kilka zapisków drobnych sandaczy z prawej strony , foto 4 nie widać dobrze
Dano-G
Znalezione na fejsbuku [emoji23] Proszę o pomoc w interpretacji, bo mi się kojarzy właśnie tak jak wyglada [emoji23] Pozdrawiam Daniel Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
IntruZ9
wczoraj miała miejsce akcja wydobycia rzekomo skradzionego jachtu typu kormoran,zaangażowanych kilka jednostek strazy.policja (od 2016 prowadzone śledztwo) mnie udało się go znaleźć i rozwiązać zagadk
Opublikowane grafiki
1803 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi