termin Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Czy pol-łuki przy dnie to ryby czy rosliny czy cos innego. Zastanawia mnie ich pochylenie w jednym kierunku. luki w toni rowniez maja taki sam kierunek. Glebokosc to 8m predkosc lodzi 5km/h . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Nie pisze ze drobnica. Pisze ze dlugosc lukow jest zalezna od pewnych parametrow w tym odswierzania i predkosci lodzi. Nic nie polece zmienic. Sam czasami mam problemy z ustawieniami a pare lat plywam. Wiem ze czasami stohac w miejscu na kotwicy mozna zmieniajac ustawienia echosondy (czest/clear lub max mode/etc) uzyskac zupelnie rozne od siebie obrazy wliczajac w to interpretacje twardosci dna (white line raz sie pojawia raz znika).... wiec ja zostalem bodaj na 200 clear mode i czulosci troche ponad polowe. Sent from my SM-N910F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tubylec1982 Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Witam kolegów jako że się dopiero uczę owego urządzenia czy to w ogóle ryby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Po mojemu to ryby i czulosc masz za mocno. Sent from my SM-N910F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tubylec1982 Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Po czym poznać że czułość za duża ? To było pierwsze odpalenie echa . Ale górka namierzona i taki zębaty 60tak się trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Za dużo pierdół na ekranie w postaci kropeczek, niebieskiego tła przy powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Toudinho Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 W miarę możliwości będę wstawiał jakieś ujęcia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomasxt Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Czy to ganiające drobnice okonie ? Troszkę śmiesznie to brzmi ale jak dla mnie to tak wygląda... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radekc1991 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 wzorowy zapis na echo ! Jaki model Garmina ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Toudinho Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) Trochę mała rozdzielczość - po większy zapraszam na fb - wpisać Elite Sport Fishing, nawet jeśli się nie ma fb. Na moje to też okonie, które wpadły w drobnicę Echo STRIKER 7sv Edytowane 13 Października 2016 przez Toudinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomasxt Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 To Ci się trafiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 To jedynie szansa, że to okonie ale to już pozwala na opuszczenie kotwicy i trochę gęsiej skórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 (edytowane) Tu z Dadaju bez okoni Edytowane 14 Października 2016 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gorgo9 Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Czy to drobnica ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tusiorro Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Zdecydowanie drobnica o ile dobrze widze bo zdjatko slabe Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gorgo9 Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Musiałem zmniejszyc jakość i chyba przesadziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Toudinho Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Jakieś sugestie co do tego wraczyska w jednym małym polodowcowym jeziorku ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 (edytowane) Jakieś sugestie co do tego wraczyska w jednym małym polodowcowym jeziorku ? Das boot. Edytowane 16 Października 2016 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Jakieś sugestie co do tego wraczyska w jednym małym polodowcowym jeziorku ? Sugeruję abyś ograniczył zasięg skanowania bocznego przynajmniej do 20 m. Pozwoli to na zdecydowanie lepszy odczyt zapisów i ich interpretację. W tym przypadku dużo nie znaczy wcale dobrze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gorgo9 Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Czy na tych fotach sa drapiezniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Kilka ciekawych zrzutów ekranu. Czy są tam szczupaki ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) To ja dodam pare zięć.Szczupak 55cm wypuszczony pod przetwornik Na większym zdięciu a na mniejszym zdięciu ten sam szczupak odpoczywają cy na dnie w zielsku Edytowane 21 Października 2016 przez nurek28 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 A tak wygląda ławca uklei która zbiła się w kule z powodu atakujących od dołu okoni okoni 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 A tak wygląda ławca uklei która zbiła się w kule z powodu atakujących od dołu okoni okoniKsiążkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Czy na tych fotach sa drapiezniki ? Widzę, że napływałeś dołek z dwóch stron... W pierwszym zrzucie ja bym powiedział, że nie, ale drugi sugeruje, że faktycznie za drobnicą mogą stać jakieś większe ryby, które ja bym wziął za drapieżniki. Pewnie dlatego słabo z wynikami ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
termin
Czy pol-łuki przy dnie to ryby czy rosliny czy cos innego. Zastanawia mnie ich pochylenie w jednym kierunku. luki w toni rowniez maja taki sam kierunek. Glebokosc to 8m predkosc lodzi 5km/h
.
Top użytkownicy dla tego pytania
225
110
88
70
Popularne dni
10 Wrz
29
21 Maj
28
5 Kwi
24
4 Wrz
17
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 225 odpowiedzi
siarq 110 odpowiedzi
goldi1231 88 odpowiedzi
Paprykarz 70 odpowiedzi
Popularne dni
10 Wrz 2018
29 odpowiedzi
21 Maj 2019
28 odpowiedzi
5 Kwi 2019
24 odpowiedzi
4 Wrz 2019
17 odpowiedzi
Popularne posty
Paprykarz
Przeglądałem ten temat z podanego linku i jestem w szoku. Goście mają niesamowicie rozbudowaną fantazję. Opisy typu: 2 foto , kilka zapisków drobnych sandaczy z prawej strony , foto 4 nie widać dobrze
Dano-G
Znalezione na fejsbuku [emoji23] Proszę o pomoc w interpretacji, bo mi się kojarzy właśnie tak jak wyglada [emoji23] Pozdrawiam Daniel Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
IntruZ9
wczoraj miała miejsce akcja wydobycia rzekomo skradzionego jachtu typu kormoran,zaangażowanych kilka jednostek strazy.policja (od 2016 prowadzone śledztwo) mnie udało się go znaleźć i rozwiązać zagadk
Opublikowane grafiki
1803 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi