termin Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Czy pol-łuki przy dnie to ryby czy rosliny czy cos innego. Zastanawia mnie ich pochylenie w jednym kierunku. luki w toni rowniez maja taki sam kierunek. Glebokosc to 8m predkosc lodzi 5km/h . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gorgo9 Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 To nie ten sam dołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sady Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 zdjęcie nie jest zrobione w PL i nie jest moje ,,,niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Fajne ujęcie . Przejrzyste , czytelne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 HUminnbirdem mi pachnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sady Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) : ) Dokładnie tak, jak kolega napisał Edytowane 21 Października 2016 przez Sady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pickok Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) Zastanawia mnie pierwsze zdjecie . Czy to drobnica ?? A to chyba drobnica ?? Ale zastanawia mnie ze rozrzucona na prawie 3metrach. Edytowane 22 Października 2016 przez pickok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomasxt Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Duża ławica widocznie. U mnie na Odrze przy spadach czasami takie obrazy ciągną sie dziesiątki metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pickok Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Ale nie widać żeby coś ta ławicr goniło?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tusiorro Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Zdecydowanie drobnica, aczykolwiek wpusc tam drop shota I zobacz czy nie ma okoni! U mnie w takiej duzej ilosci drobnicy kreca sie pasiaki I mozna ladnie polowic Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tusiorro Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 A okoni nie musi byc widac Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 symbio Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Proszę o pomoc w interpretacji obrazu z bocznego sonaru ( zaznaczone miejsca ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nick Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Kamyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kris1 Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Moim zdaniem to są zagłębienia-dołki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Dolki z cieniem? Na moje kiepskie oko lepiej by bylo widac na wiekszym ekranie. Jak biale obiekty sa oddzielone od czarnych to sa w toni a jak nie to moga byc kamienie. Ale przy skali typu 20m to kazda "zwykla" ryba da echo bez odstepu chyba ze bedzie stala daleko od dna. Sent from my SM-N910F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 A ja mam coś takiego co to może być?Odpowiedź złapałem jak przepłynąłem nad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Dokładnie dołki , takie mini kratery . Zauważ że cień masz od strony z której przychodzi wiazka. Tak samo zazwyczaj jest z rybami i cieniami. Zależy od kąta padania wiązki na obiekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nick Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 A ja mam coś takiego co to może być?Odpowiedź złapałem jak przepłynąłem nad.Ale o co chodzi?[emoji38] o ten łuk? Czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Ta tez mnie to zastanowilo juz po tym jak napisalem ze cienie nie po tej stronie. A dolki pokazuja mocniejsze odbicie na krawedziach? Sent from my SM-N910F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 siarq ma na 100 % rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Dolki z cieniem? Na moje kiepskie oko lepiej by bylo widac na wiekszym ekranie. Jak biale obiekty sa oddzielone od czarnych to sa w toni a jak nie to moga byc kamienie. Ale przy skali typu 20m to kazda "zwykla" ryba da echo bez odstepu chyba ze bedzie stala daleko od dna. Sent from my SM-N910F using TapatalkFakt, przy głębokości 2-3 metry po 20 m w każdą stronę to grzech. Mała czytelność. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Ale o co chodzi?[emoji38] o ten łuk? Czy co?tak o łuk na 6 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sady Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Proszę o pomoc w interpretacji obrazu z bocznego sonaru ( zaznaczone miejsca ) : ) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nick Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) Czyli co zgadłem Czy to karcze? Edytowane 23 Października 2016 przez nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Ten łuk to 105 cm wędkarskiego szczęścia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 symbio Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Fakt, przy głębokości 2-3 metry po 20 m w każdą stronę to grzech. Mała czytelność.Ile waszym zdaniem wynosi odpowiednia odległość przy średniej głębokości wynoszącej około 3m ?? ( Pomijam fakt że na zdjęciach odległość wynosi 15 metrów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
termin
Czy pol-łuki przy dnie to ryby czy rosliny czy cos innego. Zastanawia mnie ich pochylenie w jednym kierunku. luki w toni rowniez maja taki sam kierunek. Glebokosc to 8m predkosc lodzi 5km/h
.
Top użytkownicy dla tego pytania
225
110
88
70
Popularne dni
10 Wrz
29
21 Maj
28
5 Kwi
24
4 Wrz
17
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 225 odpowiedzi
siarq 110 odpowiedzi
goldi1231 88 odpowiedzi
Paprykarz 70 odpowiedzi
Popularne dni
10 Wrz 2018
29 odpowiedzi
21 Maj 2019
28 odpowiedzi
5 Kwi 2019
24 odpowiedzi
4 Wrz 2019
17 odpowiedzi
Popularne posty
Paprykarz
Przeglądałem ten temat z podanego linku i jestem w szoku. Goście mają niesamowicie rozbudowaną fantazję. Opisy typu: 2 foto , kilka zapisków drobnych sandaczy z prawej strony , foto 4 nie widać dobrze
Dano-G
Znalezione na fejsbuku [emoji23] Proszę o pomoc w interpretacji, bo mi się kojarzy właśnie tak jak wyglada [emoji23] Pozdrawiam Daniel Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
IntruZ9
wczoraj miała miejsce akcja wydobycia rzekomo skradzionego jachtu typu kormoran,zaangażowanych kilka jednostek strazy.policja (od 2016 prowadzone śledztwo) mnie udało się go znaleźć i rozwiązać zagadk
Opublikowane grafiki
1803 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi