termin Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Czy pol-łuki przy dnie to ryby czy rosliny czy cos innego. Zastanawia mnie ich pochylenie w jednym kierunku. luki w toni rowniez maja taki sam kierunek. Glebokosc to 8m predkosc lodzi 5km/h . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sady Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Przepraszam jeżeli złamałem regulamin ,jak są zainteresowaniu to zapraszam na moją stronkę gdzie będę umieszczał ciekawe zrzuty ekranowe z moich wypraw pozdrawiam https://www.facebook.com/Humminbird-fanklub-PL-1151623608286151/?ref=aymt_homepage_panel Edytowane 16 Grudnia 2016 przez Sady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sady Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Wesołych świąt i jak najwięcej radości z użytkowania naszych telewizorków ! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 (edytowane) Oj tak! 121016_1503_00.bmp161116_0955_001.bmp Edytowane 25 Grudnia 2016 przez michcio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mangoł Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Kilka podobnych zapisów na tej głebokościWobler szedł po około 14m bez efektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek88 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Kilka podobnych zapisów na tej głebokościWobler szedł po około 14m bez efektów szcz.JPGDrapieżniki nie mają oczu na podbrzuszu, próbuj puszczać im nad głowami, taka mała dygresjo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil1988 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Witam chciałbym się podzielić paroma zdjęciami interesuje mnie co waszym zdaniem ukazuje odczyt sondy i jakie jest podłoże dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gofer2005 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Drapieżniki nie mają oczu na podbrzuszu, próbuj puszczać im nad głowami, taka mała dygresjo Dokładnie ok 10m było by cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomasxt Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Witam chciałbym się podzielić paroma zdjęciami interesuje mnie co waszym zdaniem ukazuje odczyt sondy i jakie jest podłoże dnaJeszcze te parę zdjęć by się przydało... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil1988 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 sory ze dopiero teraz dorzucam fotki ale mialem male problemy. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomasxt Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Pierwsze 2 fotki to jak dla okonie pilnujące drobnicy, a reszta to również okonie albo sandacze jeżeli oczywiście występują w łowisku. Ot taka mało odkrywcza, moja interpretacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil1988 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Pierwsze 2 fotki to jak dla okonie pilnujące drobnicy, a reszta to również okonie albo sandacze jeżeli oczywiście występują w łowisku. Ot taka mało odkrywcza, moja interpretacja...a co powiesz o dnie jakie jest podloze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bankroot Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 twarde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chlodnica Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Polecam You Tube.Tam znajdziesz proste filmiki na temat który Cię interesuje.Również tam otrzymasz odpowiedzi na Twoje NAJPROSTSZE pytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukaswaw Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Witam serdecznie. Na wstępie się przywitam to mój pierwszy post na forum. Na imię mam Łukasz, mam 27 lat jestem z Warszawy, łowię ryby od jakiegoś 7 roku życia. Przyszedł czas na nabycie pierwszej echosondy, ponieważ łowię z łódki, a bez echosondy wiadomo jakie to ciężkie zadanie. Tak więc nabyłem Garmin 300C. Jest to mój pierwszy kontakt z ekranem echosondy, i jestem zagubiony. Nie potrafię interpretować obrazu w należyty sposób. Bardzo bym prosił doświadczonych kolegów w obsłudze echosondy o wyjaśnienie mi na podstawie zamieszczonych zdjęć z mojej echo, co ono przedstawia/może przedstawiać. Pływam na wiosłach, w momencie robienia zdjęć nie stałem na kotfie. Byłbym bardzo wdzięczny za ewentualne rady w sprawie obsługi tego modelu, na co zwracać uwagę itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Panowie Myslicie ze to jakas stara lajba? Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez siarq 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Miarkę przyłóż- może coś się wyjaśni. Masz już carbona, czy to historyczne logi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 to jeszcze historia , miarka jest na 1 fotce okolo 4m dlugosci na 1 m szerokosci, Glowny dystrybutor obwiescil ze carbony juz przybyly do naszej ojczyzny , powinny lada dzien byc wpartnerskich sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Na równej stępce leży -jeżeli to łódź. Dziwne toto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 ksztaltem i gabarytami by sie zgadzalo , moze bedzie jakas kamerka w tym roku to sprawdze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 A możesz podać głębokość w tym miejscu ? Bo wygląda na dosyć głęboko położony obiekt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Teraz nie sprawdze . Ale z tego co kojaze , to okolo 6m tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 A wygląda jakby było dwa razy tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 dokladnie jest tam 6m , a czemu wyglada jak by bylo 2x tyle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Bo w stosunku do całości ekranu nie jest to zbyt duży obiekt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 zgadzam sie. czy to faktycznie stara lajba to tylko domysly... wymiary pokrewne . jak tam bede naplyne jeszcze raz , moze uda sie jakies lepsze ujecie zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
termin
Czy pol-łuki przy dnie to ryby czy rosliny czy cos innego. Zastanawia mnie ich pochylenie w jednym kierunku. luki w toni rowniez maja taki sam kierunek. Glebokosc to 8m predkosc lodzi 5km/h
.
Top użytkownicy dla tego pytania
225
110
88
70
Popularne dni
10 Wrz
29
21 Maj
28
5 Kwi
24
4 Wrz
17
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 225 odpowiedzi
siarq 110 odpowiedzi
goldi1231 88 odpowiedzi
Paprykarz 70 odpowiedzi
Popularne dni
10 Wrz 2018
29 odpowiedzi
21 Maj 2019
28 odpowiedzi
5 Kwi 2019
24 odpowiedzi
4 Wrz 2019
17 odpowiedzi
Popularne posty
Paprykarz
Przeglądałem ten temat z podanego linku i jestem w szoku. Goście mają niesamowicie rozbudowaną fantazję. Opisy typu: 2 foto , kilka zapisków drobnych sandaczy z prawej strony , foto 4 nie widać dobrze
Dano-G
Znalezione na fejsbuku [emoji23] Proszę o pomoc w interpretacji, bo mi się kojarzy właśnie tak jak wyglada [emoji23] Pozdrawiam Daniel Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
IntruZ9
wczoraj miała miejsce akcja wydobycia rzekomo skradzionego jachtu typu kormoran,zaangażowanych kilka jednostek strazy.policja (od 2016 prowadzone śledztwo) mnie udało się go znaleźć i rozwiązać zagadk
Opublikowane grafiki
1803 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi