Skocz do zawartości
  • 0

Interpretacja obrazu echosondy

termin

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Eee takie drogie echo i wąsów nie pokazuje?

Ja mam tanie i sum a w sumie dwa tak wyglądają pod pontonem:

https://www.instagram.com/p/Bjrjw1Ylowx/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=92hae9g88oew

Heheh

Z okołozielonogórskiej Odry ten zrzut? Gdzie znalazłeś taką głęboką dziurę :D ? Teraz ponad 2 mt to rzadkość, oby nie spadała dalej, bo nie wypłyniemy.

Faktycznie te sumy ostatnio nie chcą gryźć, wybredne się zrobiły. Mają już chyba dość tego drewnianego i gumowego żarcia. A może to kwestia wschodniej cyrkulacji pogodowej, słońce, wiatr, woda powyżej 25oC i nie żerują?

• 0

a czym to się różni od striker 9 plus z przetwornikiem 40 gt? oprócz tego ,że ceną :) a jak z obrazowaniem, podobnie ?

Obrazowanie jest takie samo. Striker ma dodoatkowo 800kHz w Side Vu i Clear Vu

Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka

• Like 1

• 0

Z okołozielonogórskiej Odry ten zrzut? Gdzie znalazłeś taką głęboką dziurę :D ? Teraz ponad 2 mt to rzadkość, oby nie spadała dalej, bo nie wypłyniemy.

Faktycznie te sumy ostatnio nie chcą gryźć, wybredne się zrobiły. Mają już chyba dość tego drewnianego i gumowego żarcia. A może to kwestia wschodniej cyrkulacji pogodowej, słońce, wiatr, woda powyżej 25oC i nie żerują?

Nie znalazłem tylko znam ich wiele. Łowie na tym odcinku od 30 lat... Jest ich coraz mniej ale jeszcze są i to niejedna. :) Teraz mam echo i sie to potwierdza. Wczoraj pływałem bez wędek rekreacyjnie z juniorem, miejscami na środku Odrzanki jest 60cm... Trzeba było śmigać zewnętrznymi zakrętami bo ścinać strach.

Dziś będę kusił popołudniem.