termin Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Czy pol-łuki przy dnie to ryby czy rosliny czy cos innego. Zastanawia mnie ich pochylenie w jednym kierunku. luki w toni rowniez maja taki sam kierunek. Glebokosc to 8m predkosc lodzi 5km/h . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpruszek Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 zatopiona barka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kostom63 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Cześć, piękny obraz, a w jakiego echa jeśli można wiedzieć? Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Hb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Jak tak patrzę, to boczny mają sto razy lepszy od Lowrance HDS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 lepszy , gorszy. Tu zbyt wiele czynnikow wplywa na jakosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpruszek Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 HB Helix 10 mega si Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpruszek Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 tu jeszcze parę zrzutów 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpruszek Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 płynący sum ??? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Eee takie drogie echo i wąsów nie pokazuje?Ja mam tanie i sum a w sumie dwa tak wyglądają pod pontonem:https://www.instagram.com/p/Bjrjw1Ylowx/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=92hae9g88oew Heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 (edytowane) No u mnie prawie wąsy widać ???? Edytowane 11 Czerwca 2018 przez Lucas 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thibar Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Lucas @ No u mnie prawie wąsy widać Echo to Garmin Striker SV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Tak, 91 Sv dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Oj przepraszam echomap 91sv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Z.Milewski Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Eee takie drogie echo i wąsów nie pokazuje?Ja mam tanie i sum a w sumie dwa tak wyglądają pod pontonem:https://www.instagram.com/p/Bjrjw1Ylowx/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=92hae9g88oew HehehZ okołozielonogórskiej Odry ten zrzut? Gdzie znalazłeś taką głęboką dziurę ? Teraz ponad 2 mt to rzadkość, oby nie spadała dalej, bo nie wypłyniemy.Faktycznie te sumy ostatnio nie chcą gryźć, wybredne się zrobiły. Mają już chyba dość tego drewnianego i gumowego żarcia. A może to kwestia wschodniej cyrkulacji pogodowej, słońce, wiatr, woda powyżej 25oC i nie żerują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thibar Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 (edytowane) Oj przepraszam echomap 91sva czym to się różni od striker 9 plus z przetwornikiem 40 gt? oprócz tego ,że ceną a jak z obrazowaniem, podobnie ? Edytowane 12 Czerwca 2018 przez tibhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ilonaa Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Witam, czy ktoś się orientuje co może być nie tak . Sonda na samym dnie , niezależnie od głębokości zbiornika nie pokazuje ryb. U góry jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Ale nie pokazuje ryb czy dna.Może przy dnie nie ma ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ilonaa Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Dno pokazuje tylko ryb nie pokazuje. A ryby są bo z gruntu się łowią. Ot taka zagadka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Szczerze to nie wiem bo nie zagłębiałem się w specyfikację strikera, jak kupowałem echo to jeszcze go nie było na rynku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Boczek322 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zobacz czy masz włączoną funkcje pokazywania ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ilonaa Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 (edytowane) Włączona, u góry widać ryby, tylko na dnie brak. Edytowane 12 Czerwca 2018 przez Ilonaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 wez duzy obiekt i spusc pod lodke na lince - zobacz czy go zobaczysz? ps moze "ryby" w toni to zaklucenia a echo ma zle dobrane parametry by widziec "ryby" przy dnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Ryb nie widać bo przyklejone do dna i na tak małym ekranie ciężko odróżnić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 a czym to się różni od striker 9 plus z przetwornikiem 40 gt? oprócz tego ,że ceną a jak z obrazowaniem, podobnie ?Obrazowanie jest takie samo. Striker ma dodoatkowo 800kHz w Side Vu i Clear Vu Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Z okołozielonogórskiej Odry ten zrzut? Gdzie znalazłeś taką głęboką dziurę ? Teraz ponad 2 mt to rzadkość, oby nie spadała dalej, bo nie wypłyniemy.Faktycznie te sumy ostatnio nie chcą gryźć, wybredne się zrobiły. Mają już chyba dość tego drewnianego i gumowego żarcia. A może to kwestia wschodniej cyrkulacji pogodowej, słońce, wiatr, woda powyżej 25oC i nie żerują?Nie znalazłem tylko znam ich wiele. Łowie na tym odcinku od 30 lat... Jest ich coraz mniej ale jeszcze są i to niejedna. Teraz mam echo i sie to potwierdza. Wczoraj pływałem bez wędek rekreacyjnie z juniorem, miejscami na środku Odrzanki jest 60cm... Trzeba było śmigać zewnętrznymi zakrętami bo ścinać strach.Dziś będę kusił popołudniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
termin
Czy pol-łuki przy dnie to ryby czy rosliny czy cos innego. Zastanawia mnie ich pochylenie w jednym kierunku. luki w toni rowniez maja taki sam kierunek. Glebokosc to 8m predkosc lodzi 5km/h
.
Top użytkownicy dla tego pytania
225
110
88
70
Popularne dni
10 Wrz
29
21 Maj
28
5 Kwi
24
4 Wrz
17
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 225 odpowiedzi
siarq 110 odpowiedzi
goldi1231 88 odpowiedzi
Paprykarz 70 odpowiedzi
Popularne dni
10 Wrz 2018
29 odpowiedzi
21 Maj 2019
28 odpowiedzi
5 Kwi 2019
24 odpowiedzi
4 Wrz 2019
17 odpowiedzi
Popularne posty
Paprykarz
Przeglądałem ten temat z podanego linku i jestem w szoku. Goście mają niesamowicie rozbudowaną fantazję. Opisy typu: 2 foto , kilka zapisków drobnych sandaczy z prawej strony , foto 4 nie widać dobrze
Dano-G
Znalezione na fejsbuku [emoji23] Proszę o pomoc w interpretacji, bo mi się kojarzy właśnie tak jak wyglada [emoji23] Pozdrawiam Daniel Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
IntruZ9
wczoraj miała miejsce akcja wydobycia rzekomo skradzionego jachtu typu kormoran,zaangażowanych kilka jednostek strazy.policja (od 2016 prowadzone śledztwo) mnie udało się go znaleźć i rozwiązać zagadk
Opublikowane grafiki
1803 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi