termin Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Czy pol-łuki przy dnie to ryby czy rosliny czy cos innego. Zastanawia mnie ich pochylenie w jednym kierunku. luki w toni rowniez maja taki sam kierunek. Glebokosc to 8m predkosc lodzi 5km/h . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kotwitz Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 2011 był i się skończył.Zarówno w kalendarzu jak i pod względem brań sandaczy.Był to okres dobry, teraz są tego skutki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xeniowy Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Pływałem z tym człowiekiem dwukrotnie późną jesienią 2011Dla mnie jego wyniki to też był kosmos w tamtym czasiePozdrawiamBez urazy ale Twój nick wiele tłumaczy Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Macie jakieś pomysły co to może być ... Nie jest to budowla hydrotechniczna na dnie bo takie pomysły już były ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tiur Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Twardy zaczep czy miękki?. Może to pozostałości po jakiejś bojce?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Nie było tam żadnego zaczepu a i o bojce raczej nie ma mowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Zrób widok w DI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Na ten jeden łuk składa się kilka cieńszych. To jest ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 5DV nie ma tej opcji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawmen5 Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 To może być jedna lub kilka gałęzi, równie dobrze może to byś lina obrośnięta glonami. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golenia Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 DV - może się nie znam,ale chyba masz. Down imaging to nie to samo co down view? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tiur Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Też coś takiego obstawiałem jak lina z bojki. U nas jak się pozbywali bojek to nie poprzez wyciąganie ich a zatapianie przywiązując np. kamień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) DV - może się nie znam,ale chyba masz. Down imaging to nie to samo co down view? po prawej masz obraz DV i tam nic nie widać ... DI i DV to to samo ? Nie wiem ... Edytowane 10 Września 2018 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Ale fakt, na Di byłoby widać idealnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Gdyby to była jakaś konstrukcja to było by na moim DV ją widać ... tu po prawej (zdj. ucięte) jest tylko zarys tego łuku z tradycyjnego obrazu. Sugeruje to jednak ryby/ę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) Jak szybko płynąłeś?Jeśli wolno, to też myślę, że to mogą być ryby, na które napłynąłeś idealnie pod stożek. Edit :Nie wiem dlaczego, ale te Garminy pokazują strasznie przesadzone łuki. Porównanie miałem ostatnio jak pływaliśmy na starszym Garminie pokroju HDS. Małe ryby były ogromne na wyświetlaczu w porównaniu do Lowrance. Edytowane 10 Września 2018 przez count_martin3z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciek K Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Na zdjęciu jest 3 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) Nie zwróciłem uwagi [emoji846] Czyli płynął wolno, pewnie na najniższych obrotach spaliny. To mogą być duże ryby po prostu. Edytowane 10 Września 2018 przez count_martin3z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Czyli raczej nie drapiezniki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chojny83 Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Gdyby nie te 13 metrów to pomyślałbym, że pływasz po j.Lubiąż i namierzyłeś tołpygi U mnie na echu tak właśnie wyglądają. Z tą różnicą, że pływam na Lowrance. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Niemniej jednak jajo można znieść, że stoją sumy życia pod łajbą [emoji23] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 a na 13m co to może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Tego już chyba ci nikt nie powie. Jaki stożek ustawiłeś? 83 czy 200? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Kurde nie pamiętam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Na zdjęciu sonaru jest 77 kHz. Ale nie widać czy coś jest przed. Zresztą i tak jakąś dziwna wartość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) ... po prostu trafiłeś na stado dorodnych rybek i tyle , przecież nie jest to UFO lub NESSI Edytowane 10 Września 2018 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
termin
Czy pol-łuki przy dnie to ryby czy rosliny czy cos innego. Zastanawia mnie ich pochylenie w jednym kierunku. luki w toni rowniez maja taki sam kierunek. Glebokosc to 8m predkosc lodzi 5km/h
.
Top użytkownicy dla tego pytania
225
110
88
70
Popularne dni
10 Wrz
29
21 Maj
28
5 Kwi
24
4 Wrz
17
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 225 odpowiedzi
siarq 110 odpowiedzi
goldi1231 88 odpowiedzi
Paprykarz 70 odpowiedzi
Popularne dni
10 Wrz 2018
29 odpowiedzi
21 Maj 2019
28 odpowiedzi
5 Kwi 2019
24 odpowiedzi
4 Wrz 2019
17 odpowiedzi
Popularne posty
Paprykarz
Przeglądałem ten temat z podanego linku i jestem w szoku. Goście mają niesamowicie rozbudowaną fantazję. Opisy typu: 2 foto , kilka zapisków drobnych sandaczy z prawej strony , foto 4 nie widać dobrze
Dano-G
Znalezione na fejsbuku [emoji23] Proszę o pomoc w interpretacji, bo mi się kojarzy właśnie tak jak wyglada [emoji23] Pozdrawiam Daniel Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
IntruZ9
wczoraj miała miejsce akcja wydobycia rzekomo skradzionego jachtu typu kormoran,zaangażowanych kilka jednostek strazy.policja (od 2016 prowadzone śledztwo) mnie udało się go znaleźć i rozwiązać zagadk
Opublikowane grafiki
1803 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi