termin Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Czy pol-łuki przy dnie to ryby czy rosliny czy cos innego. Zastanawia mnie ich pochylenie w jednym kierunku. luki w toni rowniez maja taki sam kierunek. Glebokosc to 8m predkosc lodzi 5km/h . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 szkoda,ze jakość zdjęć spadła po dodaniu na stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mercoss Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 muszę przyznać, że na obrazie z echo wygląda na mały obiekt. To daje do myślenia ile obiektów małych umyka naszej uwadze. Poddaje tez pod wątpliwość sens używania bocznego sonara na ekranie 5'' ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Ja zaczynałem od 5 cali i dużo się poduczyłem.Wiadomo apetyt rośnie w miare jedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 szkoda,ze jakość zdjęć spadła po dodaniu na stronkę Kurde... Szczegóły miazga.... Co tam masz za przetwornik? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 właśnie na zdj,po dodaniu spadła ostrość,na kompie bezpośrednio lepiej widać...a co do przetwornika klasyka w tym przypadku czyli 3in1 active imaging Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 właśnie na zdj,po dodaniu spadła ostrość,na kompie bezpośrednio lepiej widać...a co do przetwornika klasyka w tym przypadku czyli 3in1 active imagingJa jeszcze się bujam na garmin striker 7sv.. Ale powoli rozglądam się nad innym systemem... I ten mnie bardzo zaciekawił Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciek K Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Ja jeszcze się bujam na garmin striker 7sv.. Ale powoli rozglądam się nad innym systemem... I ten mnie bardzo zaciekawił Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaMam to samo co Ty ale cena HDS9 to kosmos w porównaniu z naszymi Strikerami 7sv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 a propos szczegółów i ich odwzorowania:) zapis praktycznie z tego samego brzegu-stary pomost...bez problemu można wilczyc deski,dostrzec ramę,a poniższej leży opona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mercoss Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Mam to samo co Ty ale cena HDS9 to kosmos w porównaniu z naszymi Strikerami 7sv SIMRAD go9 z tym przetwornikiem active-imaging będzie tańszy :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Ja zaczynałem od 5 cali i dużo się poduczyłem.Wiadomo apetyt rośnie w miare jedzenia.Ja również. Wysłane z mojego moto e5 plus przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mercoss Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Ja zaczynałem od 5 cali i dużo się poduczyłem.Wiadomo apetyt rośnie w miare jedzenia.wiadomo, każdy się nauczył na tym co posiadała. Miałem na myśli to, że jeżeli kilkumetrowa łajba na 9'' wygląda na niewielki obiekt, to ile małych a ważnych elementów nam umyka na małym ekranie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 SIMRAD go9 z tym przetwornikiem active-imaging będzie tańszy :-)Pamiętaj, że matryce GO i HDS live to różna rozdzielczość. Najwyższe modele mają zazwyczaj lepsze matryce, niemniej ponoć obrazowanie boczne na tym ai3 jest całkiem, całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Dokładnie tak jak Maciej napisał elite 7/9ti2 czy go 7/9xse mają 800x480 przy 1280x720 live'a czy carbona...A to już można dostrzec gołym okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Ino są, bodaj 3 razy droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Marcinku ten wąż to Cię kiedyś udusi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gammbler Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Ten simrad i elitka ti2 to bliźniacze konstrukcje ? Bebechy /wyświetlacz ,zastanawiam się nad zakupem i może któraś lepiej wypada na tle drugiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Ten simrad i elitka ti2 to bliźniacze konstrukcje ? Bebechy /wyświetlacz ,zastanawiam się nad zakupem i może któraś lepiej wypada na tle drugiejEkran ma tą samą rozdziałkę, ale w Simradzie działa jak smartfon. Niemniej jednak odnoszę wrażenie, że jest ciut lepszy. Generalnie soft też jest na tak za simradem. Dlatego sprzedałem ti 9 i wziąłem Go 9 se. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Dla kontrastu,ten jacht znalazłem korzystając jeszcze dooobry rok temu z elite 7ti...to było bardzo wdzięczne echo,masa cennych godzin przepracowanych na tym urządzeniu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 To tak dla pokazania(bez dyskryminacji) że echo 7calowe wcale nie jest takie bee...i może powiedzieć nam bardzo dużo o łowisku i o tym co kryje na dnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 i 4" nie jest be, kwestia jest tylko podzialu okien. jesli na 7" dasz 1 widok wszystko jest ok , przy 2 widokach tez cos widac, ale przy 4 trza lupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Dla jakości logów oglądanych w domu na kompie, rozmiar ekranu nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Siarq-lepiej bym tego nie ujął! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Złowiłeś coś przy tej krypie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Tak tak,sandacze sobie ja przypodobaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Może nie docelowo przy krypie ale jakieś 20/30m od niej padała moja nowa zyciowka 90cm/niecałe 8kg...fakt faktem zawsze cos tam kręciło sie przy jachcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
termin
Czy pol-łuki przy dnie to ryby czy rosliny czy cos innego. Zastanawia mnie ich pochylenie w jednym kierunku. luki w toni rowniez maja taki sam kierunek. Glebokosc to 8m predkosc lodzi 5km/h
.
Top użytkownicy dla tego pytania
225
110
88
70
Popularne dni
10 Wrz
29
21 Maj
28
5 Kwi
24
4 Wrz
17
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 225 odpowiedzi
siarq 110 odpowiedzi
goldi1231 88 odpowiedzi
Paprykarz 70 odpowiedzi
Popularne dni
10 Wrz 2018
29 odpowiedzi
21 Maj 2019
28 odpowiedzi
5 Kwi 2019
24 odpowiedzi
4 Wrz 2019
17 odpowiedzi
Popularne posty
Paprykarz
Przeglądałem ten temat z podanego linku i jestem w szoku. Goście mają niesamowicie rozbudowaną fantazję. Opisy typu: 2 foto , kilka zapisków drobnych sandaczy z prawej strony , foto 4 nie widać dobrze
Dano-G
Znalezione na fejsbuku [emoji23] Proszę o pomoc w interpretacji, bo mi się kojarzy właśnie tak jak wyglada [emoji23] Pozdrawiam Daniel Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
IntruZ9
wczoraj miała miejsce akcja wydobycia rzekomo skradzionego jachtu typu kormoran,zaangażowanych kilka jednostek strazy.policja (od 2016 prowadzone śledztwo) mnie udało się go znaleźć i rozwiązać zagadk
Opublikowane grafiki
1803 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi