termin Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Czy pol-łuki przy dnie to ryby czy rosliny czy cos innego. Zastanawia mnie ich pochylenie w jednym kierunku. luki w toni rowniez maja taki sam kierunek. Glebokosc to 8m predkosc lodzi 5km/h . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gammbler Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Najprościej będzie jak wrzucę screen z katalogu lowrance,tam fajnie widać różnicę ..do tego dochodzi kwestia najważniejsza moim zdaniem czyli rozdzielczość w hds 9..1280 x 720 vs 800x480...powiem tyle,miałem obydwa urządzenia na łodzi,różnica kooolooosaaalna https://www.youtube.com/watch?v=FzPNBdoN9Is&t=643stutaj takiej roznicy nie widac a sam wacham sie nad hds a elitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 ekrany z hds carbon/live bija na glowe elite i hds gen3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Totalscan ma w teorii 800khz..Ale nie oszukujmy się w praktyce był i jest on bezużyteczny w Si,strzał w kolano od lowrance,na szczęście przy activ imaging tego problemu nie ma,ludzie odpowiedzialni potrafili wyciągnąć wnioski i wszytko naprawić...potwierdzam kolegę wyżej co do kwestii rozdzielczości,naprawdę ogromna różnica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 800 tak, di tak. Wysłane z mojego moto e5 plus przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Czyli hds 3in 1 wchodzi w grę.... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 To najwyższy model, więc obsłuży dodatkowe przetworniki, wydajność sprzętowa najwyższa, jest perspektywiczny. Wysłane z mojego moto e5 plus przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Różnica w rozdzielczości pomiędzy HDS carbon/live a Elite Ti/Ti2 jest bardzo duża, a nie ma co się oszukiwać, właśnie rozdzielczość ekranu robi bardzo dużą robotę przy obrazowaniu. Wszystkie szczegóły, separacja obiektów itd. Rozdzielczości się nie oszuka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Teraz tylko dylemat czy wystarczy 7 czy dozbierać do 9... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 (edytowane) Z tymi perspektywami to moze byc roznie krocliczek w ciaglym ruchu i pewnie nie dalej niz 2021 bedzie kolejna odslona. Ten caly przetwornik 3w1 szalu nie robi, ani w 455 ani w 800khz . Plywalem z lss2,tt,3d,3w1, i detalizacje najlepsza ma.3d lepsza szczegolowosc obrazu od poprzednikow z grupy navico... taka jest rzeczywistosc waszmosciowie , i zadne piekne broszury tego nie zmienią... hdsy live napewno chodza plynniej i ciut szybciej od carbona. Przelaczanie miedzy oknami , zoom lata perfecto. Dali troszke ramu i sprzet wyraznie przyspieszył. Rownie dobrze.mozna bylo to zrobic przy carbon, tylko po co ...? A jesli 7 czy 9" to zdexydowaniw 9, te 2" naprawde wnosza.duzo. Edytowane 21 Maja 2019 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jezi0rko Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Tomek, zawsze lepiej większy ekran niż mniejszy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 (edytowane) Jeśli Cię masz środki pieniężne aby dołożyć to bierz 9 cali. Przy SI poniżej bym nie schodził. Do tego pewnie kilka innych okien odpalisz, więc na 7 będzie to wszystko zdecydowanie mniej czytelne... Edytowane 21 Maja 2019 przez Lucas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Jeżeli zależy Ci na SI to bierz od 9 w górę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tobiasz92 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Garmin 7sv, wraki i drzewko Taptalkniete z Galaxy s8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 to by była fajna sonda gdyby nie wyświetlacz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 to by była fajna sonda gdyby nie wyświetlacz ...Może coś więcej napiszesz co z nim nie tak? Mamy się domyśleć ?Która jest "fajniejsza" w tym przedziale cenowym? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Może coś więcej napiszesz co z nim nie tak? Mamy się domyśleć ?Która jest "fajniejsza" w tym przedziale cenowym?Pewnie chodzi o rozdzielczość... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sucks_one Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Przecie rozdzielczość ta sama jak w helix7 ? Ekran się umyje i będzie lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tobiasz92 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Faktycznie, wypadało by umyć [emoji3] Taptalkniete z Galaxy s8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 (edytowane) W słońcu nic nie widać. W tym tkwi problem. Mi rozdzielczość w zupełności wystarcza. Może jakaś naklejka by pomogła. Edytowane 11 Czerwca 2019 przez Robert Crocker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tobiasz92 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 W słońcu nic nie widać. W tym tkwi problem. Mi rozdzielczość w zupełności wystarcza. Może jakaś naklejka by pomogła.Dokładnie, w słońcu masakra jest. Jak dasz na 100% podświetlenie to coś widać, ale bateria szybko ucieka Taptalkniete z Galaxy s8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Blackstarpro Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Daszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 zmienic baterie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czechofil Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 W słońcu nic nie widać. W tym tkwi problem. Mi rozdzielczość w zupełności wystarcza. Może jakaś naklejka by pomogła.Widoczność w pełnym słońcu w tym modelu jest bardzo dobra - wystarczy ustawić podświetlenie na 100% Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sucks_one Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 W 70dv mam ustawione na auto i wszystko widać jak trzeba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Dokładnie, w słońcu masakra jest. Jak dasz na 100% podświetlenie to coś widać, ale bateria szybko ucieka Taptalkniete z Galaxy s8No i co w tym dziwnego, w każdym jak dasz na 100% pożera baterię. Striker ma tą niedogodność, że trzeba przestawiać ręcznie. Echomap i wyżej mają sensor. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
termin
Czy pol-łuki przy dnie to ryby czy rosliny czy cos innego. Zastanawia mnie ich pochylenie w jednym kierunku. luki w toni rowniez maja taki sam kierunek. Glebokosc to 8m predkosc lodzi 5km/h
.
Top użytkownicy dla tego pytania
225
110
88
70
Popularne dni
10 Wrz
29
21 Maj
28
5 Kwi
24
4 Wrz
17
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 225 odpowiedzi
siarq 110 odpowiedzi
goldi1231 88 odpowiedzi
Paprykarz 70 odpowiedzi
Popularne dni
10 Wrz 2018
29 odpowiedzi
21 Maj 2019
28 odpowiedzi
5 Kwi 2019
24 odpowiedzi
4 Wrz 2019
17 odpowiedzi
Popularne posty
Paprykarz
Przeglądałem ten temat z podanego linku i jestem w szoku. Goście mają niesamowicie rozbudowaną fantazję. Opisy typu: 2 foto , kilka zapisków drobnych sandaczy z prawej strony , foto 4 nie widać dobrze
Dano-G
Znalezione na fejsbuku [emoji23] Proszę o pomoc w interpretacji, bo mi się kojarzy właśnie tak jak wyglada [emoji23] Pozdrawiam Daniel Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
IntruZ9
wczoraj miała miejsce akcja wydobycia rzekomo skradzionego jachtu typu kormoran,zaangażowanych kilka jednostek strazy.policja (od 2016 prowadzone śledztwo) mnie udało się go znaleźć i rozwiązać zagadk
Opublikowane grafiki
1803 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi