termin Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Czy pol-łuki przy dnie to ryby czy rosliny czy cos innego. Zastanawia mnie ich pochylenie w jednym kierunku. luki w toni rowniez maja taki sam kierunek. Glebokosc to 8m predkosc lodzi 5km/h . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Jedyna nadzieja w tym , że mięsiarze nie będą tym dysponowali takim wypasem. Bo jak wiadomo część ryb zażre przynętę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 goldi1231 Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 pomoże ktoś? czy to może być ryba, czy jakiś przedmiot na dnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Ryba kolego ryba na 2d widać A DI to potwierdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 goldi1231 Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Ryba kolego ryba na 2d widać A DI to potwierdzaPytam bo myślałem, że na DI ryba będzie pokazana jako żółty łuk cały wypełniony, a tu pokazuje w środku jakiś kwadrat i po bokach dopiero kolor żółty. Tzn., że w porównaniu do wyżej rysowanych łuków, musiała być duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Polemizowałbym czy to ryba. Na widoku DI @goldi ma nałożoną nakładkę fish reveal, czyli odczyt standardowgo sonaru. Na zwykłym sonarze każdy praktycznie przedmiot leżący na dnie, podczas płynięcia da złudny obraz łuku ryby. Na DI widać że jest to duży przedmiot który leży na dnie i nałożony jest na to łuk z tradycyjnego sonaru czyli obraz jaki on daje. Według mnie to nie ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Ja też trzymałbym się tego Di, bo to obiekt o dość regularnych kształtach. Wysłane z mojego moto e5 plus przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bony20 Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Co to jest na wąskim stożku - termoklina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Obstawiam na Zielsko i jakiś syf nad nim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bony20 Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Twarde piaszczyste dno tam jest bez roślin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WhiteWillow Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Na głębokości 5 m nie ma szans na termoklinę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Wiatr i fala mogła unieść osad z dna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bony20 Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 To nie mam pojęcia co jest w tym zbiorniku - na wąskim stożki i ClearVü od ok 3,5 m do dna coś pokazuje, na szerokim nic. Zmiany czułości niewiele wnosiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Cokolwiek by to było to chyba znaczenia dla wędkowania nie ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bony20 Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Na całej ok. stu hektarowej żwirowni występowała sytuacja j.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fladra Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Mam pytanie. Echo pokazywało łuki było ok. Od dwóch wyjazdów zaczęło pokazywać plamki o nieregoralnych kształtach ustawień nie zmieniałem o co chodzi? Reset do fabrycznych nie pomógł. Przejrzystość wody? Echo garmin 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Zmniejsz prędkość Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hermano Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Mam pytanie. Echo pokazywało łuki było ok. Od dwóch wyjazdów zaczęło pokazywać plamki o nieregoralnych kształtach ustawień nie zmieniałem o co chodzi? Reset do fabrycznych nie pomógł. Przejrzystość wody? Echo garmin 5.A sprawdzałeś czy czasem przetwornik na uchwycie jest dobrze ustawiony? Może Ci się przestawił (kąt) i wtedy tak się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 kolego tak zapierniczasz że muł z dna podnosi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fladra Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 kolego tak zapierniczasz że muł z dna podnosi...Tak te 2,5 konne suzuki to demony prędkości:)Dzięki wszystkim za podpowiedzi będę kombinował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hlehle Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Cokolwiek by to było to chyba znaczenia dla wędkowania nie ma ? Oczywiscie ze ma, wszystko ma znaczenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Oczywiscie ze ma, wszystko ma znaczenie.A to chyba że tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Big fish ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Big fish Raczej giant whale Nie, moim zdaniem to nie ryba. Patrząc na skalę to jest dłuższe niż 5 metrów. Obstawiam konar drzewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 To nie konar, dłużej go zarysowalo bo mniejsza prędkość była. 100% ryba bo na płynąłem go jeszcze raz i pod łodzią delikatniej się zarysował, a i niedługo go nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 To nie konar, dłużej go zarysowalo bo mniejsza prędkość była. 100% ryba bo na płynąłem go jeszcze raz i pod łodzią delikatniej się zarysował, a i niedługo go nie było.A no to jak odpłynęła, to faktycznie big fisha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
termin
Czy pol-łuki przy dnie to ryby czy rosliny czy cos innego. Zastanawia mnie ich pochylenie w jednym kierunku. luki w toni rowniez maja taki sam kierunek. Glebokosc to 8m predkosc lodzi 5km/h
.
Top użytkownicy dla tego pytania
225
110
88
70
Popularne dni
10 Wrz
29
21 Maj
28
5 Kwi
24
4 Wrz
17
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 225 odpowiedzi
siarq 110 odpowiedzi
goldi1231 88 odpowiedzi
Paprykarz 70 odpowiedzi
Popularne dni
10 Wrz 2018
29 odpowiedzi
21 Maj 2019
28 odpowiedzi
5 Kwi 2019
24 odpowiedzi
4 Wrz 2019
17 odpowiedzi
Popularne posty
Paprykarz
Przeglądałem ten temat z podanego linku i jestem w szoku. Goście mają niesamowicie rozbudowaną fantazję. Opisy typu: 2 foto , kilka zapisków drobnych sandaczy z prawej strony , foto 4 nie widać dobrze
Dano-G
Znalezione na fejsbuku [emoji23] Proszę o pomoc w interpretacji, bo mi się kojarzy właśnie tak jak wyglada [emoji23] Pozdrawiam Daniel Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
IntruZ9
wczoraj miała miejsce akcja wydobycia rzekomo skradzionego jachtu typu kormoran,zaangażowanych kilka jednostek strazy.policja (od 2016 prowadzone śledztwo) mnie udało się go znaleźć i rozwiązać zagadk
Opublikowane grafiki
1803 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi