termin Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Czy pol-łuki przy dnie to ryby czy rosliny czy cos innego. Zastanawia mnie ich pochylenie w jednym kierunku. luki w toni rowniez maja taki sam kierunek. Glebokosc to 8m predkosc lodzi 5km/h . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 goldi1231 Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 W poprzednich zdjęciach masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tom3k_lubin Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Panowie po pierwszym pływaniu jeszcze więcej niewiadomych... Podpowiedzcie czy dobrze myśle... Fotka nr 1? Woda trochę zakwitła i echo wyłapuje syf i inne zielone rzeczy? Nr 2 ? Ikony ryb włączyłem na próbę i czy to faktycznie one? Nr 3 ? Tak CV obrazuje roślinność na dnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Blackstarpro Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Po skosie do góry, proste lub prawie proste- bąbelki gazu z dna.Na nr2 dwie ryby, które trochę się opuściły jak napłynąłeś łódką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Wszystko zalezy od ustawien czulosci etc. Mi sie wydaje, ze na 3ciej to moga byc ryby - moj garmin nieraz sie gubi i potrafi "zgubic dno" jak znajde duza lawice (czulosc mam na "auto low" i nizej nei znalazlem) - ja tam jak po kilku rzutach nie zlapie lodygi to uznaje, ze to ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Blackstarpro Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Mogą to też być ryby w łodygach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tom3k_lubin Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 No właśnie... Ustawiania... Nawet nie wiedziałem że tyle jest kombinacji w takim małym urządzeniu. Chyba przez zimę będę musiał trochę poczytać o tym "wszystkim xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Wczorajszy zapis A tutaj inne + mini opowiadanie znad wody: https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/10/opowiesci-znad-wody-i-zrobiony-w-a.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 malinabar Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 (edytowane) Maciek , ten screen to taki mocno "anatomiczny", czy tylko mi się kojarzy ? A z prądem , a właściwie jego brakiem , miałem przygodę w mijającym tygodniu . W normalnym układzie ładuję moją baterię co cztery wypłynięcia i jest OK . Tym razem nie wziąłem poprawki na mocne wiatry i huragany, z którymi walczyłem ostatnio . Kończąc łowienie chciałem jeszcze zrobić jedną miejscówkę już praktycznie po ciemku . Spływając do przystani pomyślałem , że chyba za szybko płynę, bo gdyby tak zabrakło prądu ... I w tym momencie odcięcie i błoga cisza . Jest zupełnie ciemno , do celu jakieś 100 metrów a ja bez wioseł oczywiście . Szczęśliwie mój przystaniowy był na miejscu i akcja ratunkowa się w pełni powiodła . Takie uroki litu , brak zwiastunów końca pracy i trzeba uważać . Edytowane 4 Października 2020 przez malinabar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Że tak powiem "banda" z wąsami ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Maciek , ten screen to taki mocno "anatomiczny", czy tylko mi się kojarzy ? A z prądem , a właściwie jego brakiem , miałem przygodę w mijającym tygodniu . W normalnym układzie ładuję moją baterię co cztery wypłynięcia i jest OK . Tym razem nie wziąłem poprawki na mocne wiatry i huragany, z którymi walczyłem ostatnio . Kończąc łowienie chciałem jeszcze zrobić jedną miejscówkę już praktycznie po ciemku . Spływając do przystani pomyślałem , że chyba za szybko płynę, bo gdyby tak zabrakło prądu ... I w tym momencie odcięcie i błoga cisza . Jest zupełnie ciemno , do celu jakieś 100 metrów a ja bez wioseł oczywiście . Szczęśliwie mój przystaniowy był na miejscu i akcja ratunkowa się w pełni powiodła . Takie uroki litu , brak zwiastunów końca pracy i trzeba uważać . Bartek, właśnie dla tego go wrzuciłem. Ryby zrobiły mnie w .....a więc pasował jak ulał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Dla tego , warto mieć zapas chociaż 20ah , aby awaryjnie dopłynąć . Ja sam uzywam 120ah/48v dla dziobowki i rufy, do echa zabieram 100ah ,który starcza na tydzień a zawsze można się przepiąć w razie draki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Blackstarpro Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Ja przygotowałem się na obejście BMS (imbusik, kluczk i oka z Andersonem), żeby te 100m dociągnąć. Uruchamiałem też z lifepo4-15Ah , Mercurego 60 EFI, udało się, więc zabieram na wypadek zgonu głównego aku w morze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crizz100 Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Takie obrazki, na jeziorze jest miejscami sporo takich dołków jak na dole , co to może być miesca po tarle sandacza? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peesx Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Takie obrazki, na jeziorze jest miejscami sporo takich dołków jak na dole , co to może być miesca po tarle sandacza? Bez tytułu2.jpgOstatnio też mialem podobny zapis i sie nad tym zastanawiałem i nie wiem czy mam problemy z widzeniem czy co. Jedna strona sonaru pokazuje kamienie a druga dołki. Wątpię żeby było takie dno. Pozdrawiam Piotrek S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Takie obrazki, na jeziorze jest miejscami sporo takich dołków jak na dole , co to może być miesca po tarle sandacza? Bez tytułu2.jpgMiałem dokładnie takie same odczyty rok temu wiosną, wklejałem je. Do dziś niezweryfikowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Takie obrazki, na jeziorze jest miejscami sporo takich dołków jak na dole , co to może być miesca po tarle sandacza? Bez tytułu2.jpgJaki masz telewizorek...? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crizz100 Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 HDS Carbon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Trzeba rozesłać te fotki hydrobiologom. Może to dziury po żerowaniu karpii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 HDS CarbonTo boczny skan? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 To boczny skan? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaTomek, to dane z reefmastera - softu do map nagrane Carbonem, tak to zapis sonaru bocznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Jezeli to plycizna to w lato można to zweryfikować. Jak u siebei znajdę takie zapisy to będę nurkowal i okaze się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Jezeli to plycizna to w lato można to zweryfikować. Jak u siebei znajdę takie zapisy to będę nurkowal i okaze sięMarcin, chodzi o to, by załoganta tych dziur pochwycić Sandacz będzie tam wiosną, karp cały rok poza rójką ochotki się nią karmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 No tak. Ale czy jest tego az tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Na jakiej głębokości są te dziury w dnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Na jakiej głębokości są te dziury w dnie ? Marcin ,u mnie na ok 2m, tam max 4m jest. Woda mętna od torfu, sandacze tam są nadal , ale nie wiem czy to ich robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
termin
Czy pol-łuki przy dnie to ryby czy rosliny czy cos innego. Zastanawia mnie ich pochylenie w jednym kierunku. luki w toni rowniez maja taki sam kierunek. Glebokosc to 8m predkosc lodzi 5km/h
.
Top użytkownicy dla tego pytania
225
110
88
70
Popularne dni
10 Wrz
29
21 Maj
28
5 Kwi
24
4 Wrz
17
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 225 odpowiedzi
siarq 110 odpowiedzi
goldi1231 88 odpowiedzi
Paprykarz 70 odpowiedzi
Popularne dni
10 Wrz 2018
29 odpowiedzi
21 Maj 2019
28 odpowiedzi
5 Kwi 2019
24 odpowiedzi
4 Wrz 2019
17 odpowiedzi
Popularne posty
Paprykarz
Przeglądałem ten temat z podanego linku i jestem w szoku. Goście mają niesamowicie rozbudowaną fantazję. Opisy typu: 2 foto , kilka zapisków drobnych sandaczy z prawej strony , foto 4 nie widać dobrze
Dano-G
Znalezione na fejsbuku [emoji23] Proszę o pomoc w interpretacji, bo mi się kojarzy właśnie tak jak wyglada [emoji23] Pozdrawiam Daniel Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
IntruZ9
wczoraj miała miejsce akcja wydobycia rzekomo skradzionego jachtu typu kormoran,zaangażowanych kilka jednostek strazy.policja (od 2016 prowadzone śledztwo) mnie udało się go znaleźć i rozwiązać zagadk
Opublikowane grafiki
1803 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi