termin Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Czy pol-łuki przy dnie to ryby czy rosliny czy cos innego. Zastanawia mnie ich pochylenie w jednym kierunku. luki w toni rowniez maja taki sam kierunek. Glebokosc to 8m predkosc lodzi 5km/h . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Hb w apexie ma wyjście hdmi i będzie można przechwycić obrazTak, ale póki co daleka droga, bo ich nie ma praktycznie na rynku, poza tym nie mój tier finansowy ;)oby były i oby ktoś pokazał jak tam wygląda jakość fullhd i czy faktycznie będzie increase SI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Dzis testowalem pionierski system 360 dla Lowrance, Tworca jest kolega forumowy Maciej_K. Zasieg i obrazowanie takie same jak na zwyklym SI. W koncu na postoju wiadomo o co chodzi:) Pelene odswiezanie trwa okolo 30 sekund. Do pracy wymagana siec nmea , point 1 oraz tradycyjny przetwornik z SI - 3w1/2w1/tt/3d/lss2 co tam kto ma. Takze dzieki towarzyszu Macku za machine, dzis juz pierwsza rybe namierzylo i zlowilo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Dzis testowalem pionierski system 360 dla Lowrance, Tworca jest kolega forumowy Maciej_K. Zasieg i obrazowanie takie same jak na zwyklym SI. W koncu na postoju wiadomo o co chodzi:) Pelene odswiezanie trwa okolo 30 sekund. Do pracy wymagana siec nmea , point 1 oraz tradycyjny przetwornik z SI - 3w1/2w1/tt/3d/lss2 co tam kto ma. Takze dzieki towarzyszu Macku za machine, dzis juz pierwsza rybe namierzylo i zlowilo Popraw Adamie- twórcą są koledzy z Rosji. Ja mam z nimi kontakt i podzieli się patentem. Generalnie przydatna sprawa ale roboty z tym sporo no i trzeba się pogodzić z pewnymi niedogodnościami, bo to jest sprzęt, który nie jest dedykowany od producenta, tylko twórcze wykorzystanie możliwości ekranów od Navico. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 ja nabylem od Ciebie , mysl techniczna moze byc i z mozambiku:) kreci , dziala, wnosi wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 goldi1231 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Możesz opisać jaka zasada działania, oraz jak to się kręci aby kabel się nie plątał. Jaki koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 z Maćkiem gadaj o $, to się obraca o 180stopni , dajesz zapas przewodu z 30cm i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crizz100 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Kolega utopił silnik, coś tam popróbowaliśmy poszukać moim carbonem i jedyne co znaleźliśmy to coś takiego - silnik 4t 25km . Jak się na to zapatrujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Kolega utopił silnik, coś tam popróbowaliśmy poszukać moim carbonem i jedyne co znaleźliśmy to coś takiego - silnik 4t 25km . Jak się na to zapatrujecie IMG_20210630_233012.jpgprzy dużej wyobraźni widać ,że odpalony jeszcze po dnie jechał . :D . Ale to tylko moja mocno walnięta interpretacja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crizz100 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 przy dużej wyobraźni widać ,że odpalony jeszcze po dnie jechał . :D . Ale to tylko moja mocno walnięta interpretacja No właśnie wszystko się zgadza, że to jest to miejsce, spadł odpalony na pół gazu więc mógł tam sobie jeszcze popłynąć trochę. Ale równie dobrze może to być jakaś kłoda, co mnie zastanawia to skala czy możliwe jest to że to silnik. Niestety jest to w rzece, woda jest mętna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Myślę że jest szansa że to silnik. Trzeba było z każdej strony naplynac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 No właśnie wszystko się zgadza, że to jest to miejsce, spadł odpalony na pół gazu więc mógł tam sobie jeszcze popłynąć trochę. Ale równie dobrze może to być jakaś kłoda, co mnie zastanawia to skala czy możliwe jest to że to silnik. Niestety jest to w rzece, woda jest mętnaMasz loga? Dobrym softem otworzę i może coś więcej się uda wypatrzyć Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crizz100 Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Niestety nie zrobiłem logów , mam tylko pozycję i screenshoty. Jak myślisz ten przedmiot nie jest za duzy jak na silnik? Bo kształt i miejsce gdzie spadł się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Niestety nie zrobiłem logów , mam tylko pozycję i screenshoty. Jak myślisz ten przedmiot nie jest za duzy jak na silnik? Bo kształt i miejsce gdzie spadł się zgadzaWiesz, ja tam nie widzę nic kompletnie. Nie masz w okolicy jakiegoś zaprzyjaźnionego karpiarza z kamerą podwodną? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peesx Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Wiesz, ja tam nie widzę nic kompletnie. Nie masz w okolicy jakiegoś zaprzyjaźnionego karpiarza z kamerą podwodną?Też tak uważam. Z lewej strony chyba silnik robi zakłócenia i jakość słabsza. Przydałby się też inny kontrast bo nic nie widać. Pozdrawiam,Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 troutowy Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Taki zapis, w takiej odległości od brzegu. Ciekawe co to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Skrzynia piratów ze złotem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Bez wątpienia nie jest to obiekt naturalny. A co to jest okaże się po zejściu nurka, opuszczeniu drona podwodnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Kamerkę można na lince opuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matteoo Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Taki zapis, w takiej odległości od brzegu. Ciekawe co to może być.Patrząć na obie foty od Ciebie to tak: jest to w okolicy ok. 20m od lódki, czyli być może przy samym brzegu, tak by wykazywało pierwsze foto. Patrząc na pierwsze foto i na konstrukcję tam postawioną, to myślę że budowlańcom do wody wpadła jedna konstrukcja tego betonowego ogrodzenia i wbiła się w dno podstawą do góry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lysyterrorysta Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 To może i ja cos pokaże: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 (edytowane) Dla celów poznawczych, spontaniczne materiały, które publikowałem na grupie echosondowej na fb- poskładałem w jeden nieco dłuższy. Edytowane 20 Lipca 2021 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hm62 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Panowie czy to może być jakiś wrak czegoś z masztem np katamaran? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zdjecie nie bardzo daje możliwość konkretnej interpretacji. Dlaczego nie robisz zrzutów ekranu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hm62 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Jakbyś mi jeszcze napisał jak to się robi :-)to bym się postarał bardziej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Przytrzymaj długo przycisk Mark 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
termin
Czy pol-łuki przy dnie to ryby czy rosliny czy cos innego. Zastanawia mnie ich pochylenie w jednym kierunku. luki w toni rowniez maja taki sam kierunek. Glebokosc to 8m predkosc lodzi 5km/h
.
Top użytkownicy dla tego pytania
225
110
88
70
Popularne dni
10 Wrz
29
21 Maj
28
5 Kwi
24
4 Wrz
17
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 225 odpowiedzi
siarq 110 odpowiedzi
goldi1231 88 odpowiedzi
Paprykarz 70 odpowiedzi
Popularne dni
10 Wrz 2018
29 odpowiedzi
21 Maj 2019
28 odpowiedzi
5 Kwi 2019
24 odpowiedzi
4 Wrz 2019
17 odpowiedzi
Popularne posty
Paprykarz
Przeglądałem ten temat z podanego linku i jestem w szoku. Goście mają niesamowicie rozbudowaną fantazję. Opisy typu: 2 foto , kilka zapisków drobnych sandaczy z prawej strony , foto 4 nie widać dobrze
Dano-G
Znalezione na fejsbuku [emoji23] Proszę o pomoc w interpretacji, bo mi się kojarzy właśnie tak jak wyglada [emoji23] Pozdrawiam Daniel Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
IntruZ9
wczoraj miała miejsce akcja wydobycia rzekomo skradzionego jachtu typu kormoran,zaangażowanych kilka jednostek strazy.policja (od 2016 prowadzone śledztwo) mnie udało się go znaleźć i rozwiązać zagadk
Opublikowane grafiki
1803 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi