termin Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Czy pol-łuki przy dnie to ryby czy rosliny czy cos innego. Zastanawia mnie ich pochylenie w jednym kierunku. luki w toni rowniez maja taki sam kierunek. Glebokosc to 8m predkosc lodzi 5km/h . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Przytrzymaj długo przycisk Mark... i karta micro sd max 32gb musi być włożona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hm62 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 A z jakiego programu korzystacie przy odczytaniu tych zrzutów na komputerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Jakimkolwiek, to chyba zwykłe jpg. Nawet "zdjęcia" w Windows to otwierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hm62 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 A te zrzuty trzeba zapisywać ,czy automatycznie zapisuje na karcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Jak trzymasz długo mark to pojawia się informacja o tym, że zrzut został zapisany. Możesz je obejrzeć w jednym z okien systemowych. Te odnajdziesz gdy długo przytrzymasz "view" => system i chyba właśnie "zrzuty" albo"screenshot" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hm62 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 A nie ma znaczenia w której kieszeni umieszczę tę kartę 1czy 2 ( helix 9)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sil Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Chyba nie ma , ja włożyłem w 1 slot i zapisuje mi screeny , z tym, ze mam karte zero Lines . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hm62 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 No właśnie mam też zero i nie wiem czy ma to znaczenie gdzie ją włożyć,do tej pory mam pod 1 -zero . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Ja mam w jednym slocie navionisca, w drugim zerolines, screeny zapisują się na zerolines, chyba nie ma znaczenia w którym slocie jest która. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hm62 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Czyli screeny zapisywane będą tylko na zero?Czy też może na drugiej zwykłej micro sd w drugim slocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 U mnie na zerolines. Pewnie jak wrzucisz też zwykłą to na niej będzie zapisywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hm62 Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Fajna z zaglem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hm62 Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Taka ciekawostka,na zrzutach nurek przy wraku łódki, następnie podczepia linkę a chwilę później mamy ja na brzegu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matteoo Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Co myślicie?To Piraci z Karaibów czekają na kolejny odcinek. ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Zalew Koronowski- pierwsze w życiu pływanie na tej wodzie. Sorry że tylko link do mojego dysku google, ale interfejs dodawania zdjęć i konieczność ich zmniejszania przed wysyłką....https://drive.google.com/drive/folders/1YMS9MV1ooQG80MQC9D8Vw4tWy0IB5CsW?fbclid=IwAR2Sj_VpyfVqWMaG_5GNk-AhU6NvDG0drVMzZ81AhsNrPwobMYOSXD_R54c 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Ładne zrzuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Nie ma co gadać-zaporówki są the best of dla screenów........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Kryją bardzo dużo tajemnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 malinabar Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Pyknęło coś Maćku ? Bo chyba nie tylko mapowałeś wodę ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Pyknęło coś Maćku ? Bo chyba nie tylko mapowałeś wodę ?... Nie mam uprawnień na tę wodę bo dzierżawi ją legenda rybacka kujpomu i pomorskiego- czyli pan K. W tym roku raczej nie kupię już. Kolega próbował- ale oksy nie chciały odpalić, nie ta pogoda aani wedle słów nie ta temperatura. Ja myślę mocno o tej wodzie na następny sezon właśnie dla oksów i chyba sumów, bo one tam są dość licznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 malinabar Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Aaa , oki , rozumiem . Życzę zatem , aby plany się spełniły . Ale zapisy mega . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 (edytowane) Aaa , oki , rozumiem . Życzę zatem , aby plany się spełniły . Ale zapisy mega .chciałbym zrobić zalew po mojemu- czyli ze strukturą dna- by dodać to do tego co już jest: Edytowane 16 Października 2021 przez Maciej_K 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 (edytowane) Coś dla fanów łuków ryb w toni, funkcjonalne porównanie 2d w tej samej częstotliwości od Garminowskiego GT-56 i Airmara TM150z giełdy jerkowej Edytowane 22 Grudnia 2021 przez Maciej_K 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
termin
Czy pol-łuki przy dnie to ryby czy rosliny czy cos innego. Zastanawia mnie ich pochylenie w jednym kierunku. luki w toni rowniez maja taki sam kierunek. Glebokosc to 8m predkosc lodzi 5km/h
.
Top użytkownicy dla tego pytania
225
110
88
70
Popularne dni
10 Wrz
29
21 Maj
28
5 Kwi
24
4 Wrz
17
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 225 odpowiedzi
siarq 110 odpowiedzi
goldi1231 88 odpowiedzi
Paprykarz 70 odpowiedzi
Popularne dni
10 Wrz 2018
29 odpowiedzi
21 Maj 2019
28 odpowiedzi
5 Kwi 2019
24 odpowiedzi
4 Wrz 2019
17 odpowiedzi
Popularne posty
Paprykarz
Przeglądałem ten temat z podanego linku i jestem w szoku. Goście mają niesamowicie rozbudowaną fantazję. Opisy typu: 2 foto , kilka zapisków drobnych sandaczy z prawej strony , foto 4 nie widać dobrze
Dano-G
Znalezione na fejsbuku [emoji23] Proszę o pomoc w interpretacji, bo mi się kojarzy właśnie tak jak wyglada [emoji23] Pozdrawiam Daniel Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
IntruZ9
wczoraj miała miejsce akcja wydobycia rzekomo skradzionego jachtu typu kormoran,zaangażowanych kilka jednostek strazy.policja (od 2016 prowadzone śledztwo) mnie udało się go znaleźć i rozwiązać zagadk
Opublikowane grafiki
1803 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi