termin Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Czy pol-łuki przy dnie to ryby czy rosliny czy cos innego. Zastanawia mnie ich pochylenie w jednym kierunku. luki w toni rowniez maja taki sam kierunek. Glebokosc to 8m predkosc lodzi 5km/h . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 były też banany nad dnem ale nie stawałem poniewaz głębokosc 6.3m ale płastko jak na stolnicy wiec pomyslałem ze to nie moga byc drapiezniki tylko jakis białoryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafał L. Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 ...Są to łuki koloru czerwonego bo przy polowaniu mają podniesioną temperaturę ciała.......Sandacze świecą na żółto może dlatego że polują skokami.... Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu TapatalkaNaprawdę tak uważasz ??? Czy masz takie poczucie humoru?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Z.Milewski Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Naprawdę tak uważasz ??? Czy masz takie poczucie humoru??Jeśli ktoś posiada echo z czujnikiem na podczerwień, to dlaczego nie ?Jestem pełen podziwu, wobec umiejętności rozpoznawania gatunku ryb na echu .Kiedy się tak nauczę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafał L. Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Po co echo? Kiedy stado żerujących okoni można namierzyć po gotującej się wodzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarMilo Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Po co echo? Kiedy stado żerujących okoni można namierzyć po gotującej się wodzie.Tylko tam gdzie nie ma rybaków i kłusoli... W większości akwenów trudno o takie widoki jak gotująca się woda czy uderzenie dechą (czyli żer dużego szczupaka).. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 moje ustawienia echo, identyfikacje juz wylaczylem, musze opanowac GPS i waypointy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Z.Milewski Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Po co echo? Kiedy stado żerujących okoni można namierzyć po gotującej się wodzie.A gdzie to takie widoki?W Polsce?Już nie pamiętam, kiedy coś takiego widziałem, chyba "za sanacji".Dla zdrowia "Twojej" wody, lepiej nie odpowiadaj gdzie to. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marxxl5 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Po co echo? Kiedy stado żerujących okoni można namierzyć po gotującej się wodzie.Dobre Jak w Hydrozagadce. Wynika z tego, że polujący okoń osiąga temperaturę ciała ponad 100 stopni Celsjusza. Teoria o zmiennocieplności ryb została obalona! Mikas, jesteś wielki! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bankroot Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Pisząc o "gotującej się wodzie" autor miał chyba na myśli nie temperaturę wody, a jej wzburzenie spowodowane żerowaniem tych ryb.Potwierdzam po ostatnim pobycie w Szwecji, że takie widoki są jeszcze spotykane. Trzydzieści lat temu widziałem podobne na Śniardwach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Pisząc o "gotującej się wodzie" autor miał chyba na myśli nie temperaturę wody, a jej wzburzenie spowodowane żerowaniem tych ryb.Potwierdzam po ostatnim pobycie w Szwecji, że takie widoki są jeszcze spotykane. Trzydzieści lat temu widziałem podobne na Śniardwach ....Są jeszcze takie wody w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Są jeszcze takie wody w Polsce. Potwierdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szczupak1 Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Są, są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bankroot Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 panowie zbaczacie z tematu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szczupak1 Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 A jak ustawianie lowrance 7hdi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafał L. Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Pisząc o "gotującej się wodzie" autor miał chyba na myśli nie temperaturę wody, a jej wzburzenie spowodowane żerowaniem tych ryb.Hehe a właśnie, że nie....W tym przypadku barejowsko antycypowałem w myśl teorii kolegi Bartka. O sandaczach nie będę pisał, bo to temat na osobny wątek.Przepraszam za offa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Na moje oko Pan z wąsami po prawej na bocznym, rzeka Wisła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 puszek7 Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Dobra panowie nie gadać tylko na wodę szukać czerwonych łuków . Nie czytałem tego wątku bardzo długo ale kolego od kolorów : You made my day ! [emoji3] Tapatalkniete z iPhone 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mikas Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Zdjęcie z agresywnego żerowania okoni jak Żywiec wychodził na noc z trzcin i przemieszczał się na otwartą wodę...co rzut ładny garbus i to obojętnie co by wrzucił do wody... Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mikas Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 C.d. Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mikas Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 A to kilkanaście minut później jak woda przestała się gotować i zrobiło się ciemno a drobnica przesunęła się na toń...widać tu drobnicę i na ślepo jeszcze polujące okonie...potem dziwne że nie biorą w dzień a stoją tylko przy dnie i odpoczywają...zaznaczę że w ciągu dnia takich obłoczków 0... Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 potem dziwne że nie biorą w dzień a stoją tylko przy dnie i odpoczywają...zaznaczę że w ciągu dnia takich obłoczków 0... Normalne. Sporo troluję w lato i w ciągu dnia kilka-kilkanaście ławic i trochę bananów a wieczorem echo szaleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mikas Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 ...choć parę leżaków w ciągu dnia udało się przechytrzyć ale to na lizanego...także jak kogoś kolory nie bawią to niech liczy ryby w stadzie na echu i na tej podstawie określa czy może to okonie czy polujące kormorany... Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tobiasz92 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Chłopaki czy widoczne na bocznym sonarze białe punkty to są jakieś kamyki na dnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Owszem to bardzo prawdopodobne. Im twardsze obiekty, tym jaśniejsze odbicia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
termin
Czy pol-łuki przy dnie to ryby czy rosliny czy cos innego. Zastanawia mnie ich pochylenie w jednym kierunku. luki w toni rowniez maja taki sam kierunek. Glebokosc to 8m predkosc lodzi 5km/h
.
Top użytkownicy dla tego pytania
225
110
88
70
Popularne dni
10 Wrz
29
21 Maj
28
5 Kwi
24
4 Wrz
17
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 225 odpowiedzi
siarq 110 odpowiedzi
goldi1231 88 odpowiedzi
Paprykarz 70 odpowiedzi
Popularne dni
10 Wrz 2018
29 odpowiedzi
21 Maj 2019
28 odpowiedzi
5 Kwi 2019
24 odpowiedzi
4 Wrz 2019
17 odpowiedzi
Popularne posty
Paprykarz
Przeglądałem ten temat z podanego linku i jestem w szoku. Goście mają niesamowicie rozbudowaną fantazję. Opisy typu: 2 foto , kilka zapisków drobnych sandaczy z prawej strony , foto 4 nie widać dobrze
Dano-G
Znalezione na fejsbuku [emoji23] Proszę o pomoc w interpretacji, bo mi się kojarzy właśnie tak jak wyglada [emoji23] Pozdrawiam Daniel Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
IntruZ9
wczoraj miała miejsce akcja wydobycia rzekomo skradzionego jachtu typu kormoran,zaangażowanych kilka jednostek strazy.policja (od 2016 prowadzone śledztwo) mnie udało się go znaleźć i rozwiązać zagadk
Opublikowane grafiki
1803 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi