borys2 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Kupiłem ten młynek na ali - wyszedł mnie ok. 45% ceny na popularnym portalu aukcyjnym pl.( bez dodatkowych opłat)Jeveco NS 2500 dokładnie opisany na stronie https://jeanpaulcharles.wordpress.com/2017/05/03/le-moulinet-jeveco-ns-2500/Na stronie tej uzyskał wysoką ocenę. Bardzo ciekawa strona- masa informacji na temat chińskich konstrukcji i inne- polecam.U mnie na razie nie napracował się zbytnio - może dlatego nie objawiły się żadne wady poza jedną, znaną mi przed zakupem.Kołowrotek ma za krótką stopkę , trzeba uważać na palce , kwestia przyzwyczajenia się.Osobiście jestem b. zadowolony, solidna, mocna budowa , gładka praca i mam nadzieję, że tak już pozostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zajrzałem z ciekawości na alie i aktualnie stoi po 85$. Gdyby ktoś był zainteresowany to lepiej poczekać, aż cena spadnie do 44$. O ile jeszcze spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borys2 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgadza się - kupiłem chyba za 43$. Cena spada co jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 W egzemplarzu który do mnie przysłali była jeszcze jedna irytująca wada.Mianowicie czasem plecionka nie wskakiwała na rolkę, lecz opierała się w miejscu gdzie kabłąk wchodzi w obudowę rolki.Tego(kołowrotka) się pozbyłem. Poczekam na następny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 (edytowane) Jean-Paul wspominał o tym problemie. W moich dwóch Jeveco na miejsce łączenia kabłąka z rolką dałem po kropelce przeźroczystego kleju epoksydowego. Wygładziło to ładnie zagłębienie w tym miejscu.No i po problemie. Edytowane 14 Czerwca 2018 przez Grzegorz B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) Witam,jaka jest waga Javeco 3500,bracia z dalekiego wschodu podają 450 g, ten sam kołowrotek pod nazwą Nomura 3500 niby 390 g? Edytowane 22 Listopada 2018 przez Zack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Widocznie Nomura 3500 = Jeveco 3000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi